TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχρεωμένες να κερδίσουν Γουέστ Χαμ, Νις και Ρόμα

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχρεωμένες να κερδίσουν Γουέστ Χαμ, Νις και Ρόμα
@2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Πιστός στο ραντεβού του με το ταμείο ο Τσάρλυ, τέταρτο διαδοχικό το Σάββατο με τριάδα που ξεπέρασε τον πενταπλασιασμό. Συνεχίζει και την Κυριακή με τρεις ακόμη δυνατές επιλογές από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Η Γουέστ Χαμ δείχνει στην Ευρώπη τις δυνατότητες της, όπου έχει μόνο νίκες στο Conference League. Όμως στο πρωτάθλημα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως το καλύτερο ρόστερ που έχει δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες ο σύλλογος, θα ήταν στις αρχές Απριλίου κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υποχρεωμένοι να μαζέψουν βαθμούς

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Αυτή την εβδομάδα έχει τρία παιχνίδια με Σαουθάμπτον εντός, Νιούκαστλ εντός και Φούλαμ εκτός, στα οποία και μπορεί και έχει την υποχρέωση να πάρει βαθμούς, για να έχει την πολυτέλεια στη συνέχεια να δει που μπορεί να φθάσει στο Conference. Σε μάχες που είναι "εξάποντα" παραμονής, το ερώτημα που οδηγεί στην επιλογή σημείου είναι το αν πέσει ένας από τους δύο, ποιος μπορεί να είναι αυτός. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη στο δίλημμα ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τη Σαουθάμπτον (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Ο άσος της Γουέστ Χαμ, στο 1,75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Τα έχει παρατήσει η Ανζέ

Στη Ligue 1 είναι ξεκάθαρο πως η Ανζέ τα έχει παρατήσει. Οι εταιρίες πλήρωσαν για μεγάλο διάστημα μεγάλες αποδόσεις, πολλές από τις οποίες τις αξιοποιήσαμε στη στήλη. Πλέον κατάλαβαν, πως θα πρέπει να τις ρίξουν πολύ και το διπλό της Νις, δίνεται στο 1.60 (16:00 Live από το SPORT24).

Αν δούμε όμως τη συμπεριφορά των δύο ομάδων, προκύπτει πως ακόμη και στο 1.60 υπάρχει αξία. Το ρεκόρ της Ανζέ είναι στο 0-2-18, ενώ η Νις, μετά την απόλυση του Φαβρ, τρέχει ένα αήττητο 6-5-0 με τον Ντιγκάρ στον πάγκο. Η Νις με το εξαιρετικό σερί που έχει κάνει μετά την αλλαγή προπονητή πλησίασε την πρώτη πεντάδα και συνεχίζει τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες

Η Ρόμα πλήρωσε την αποβολή του Ιμπάνιες στο 32o λεπτό, στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο 1,5 ημίχρονο, δεν δέχτηκε πίεση και θα μπορούσε να πάρει έστω το βαθμό. Παρόλα αυτά, έχασε τελικά με 1-0, διότι το γκολ που πέτυχε και ισοφάρισε σε 1-1 ακυρώθηκε με χρήση του VAR σε μία φάση ωστόσο που δεν υπήρχε ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την έριξε στην 5η θέση της Serie A. Η έκτη Γιουβέντους κέρδισε χθες τη Βερόνα και πλησίασε στο τρίποντο τους "τζαλορόσι" παρά το γεγονός ότι κουβαλάει και μία αφαίρεση 15 βαθμών. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο η Γιούβε να πάρει πίσω τους βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί. Όπως καταλαβαίνετε η Ρόμα είναι υποχρεωμένη απόψε να κερδίσει τη Σαμπντόρια (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το κλίμα πάντως είναι καλό, καθώς από τα ρεπορτάζ προκύπτει πως μεσοβδόμαδα υπήρξε συμφωνία για παραμονή του Ζοσέ Μουρίνιο και την επόμενη χρονιά. Ο άσος με την αδύναμη Σαμπντόρια στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 1.75), 16:00
  • Ανζέ - Νις: 2 (απόδοση 1.60), 16:00
  • Ρόμα - Σαμπντόρια: 1 (απόδοση 1.45), 19:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ