ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Κάνει τη διαφορά ο Μουανί και στο ντέρμπι της Έσσης

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ @ 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Αϊντραχτ με την Ντάρμσταντ για το κύπελλο Γερμανίας.

Δύο αναμετρήσεις για το κύπελλο Γερμανίας και συγκεκριμένα για τη φάση των “16” περιλαμβάνει απόψε το στοιχηματικό πρόγραμμα. Ασφαλώς, το παιχνίδι που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, θα είναι αυτό ανάμεσα στην Αϊντραχτ και την Ντάρμσταντ.

Και αυτό διότι πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι της Έσσης (21:45 Live από το SPORT24). Είναι ενδεικτικό ότι η Φρανκφούρτη απέχει μόλις 35 χιλιόμετρα από το Ντάρμσταντ και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων.

Παρότι λοιπόν, η Ντάρμσταντ αγωνίζεται στη Β' Γερμανίας, το γήπεδο απόψε θα είναι κατάμεστο από 50.000 θεατές. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήραν 5.100 εισιτήρια, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί φίλοι των "κρίνων" προμηθεύτηκαν εισιτήρια και μεμονωμένα, επομένως οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 7.000 οπαδούς στης Ντάρμσταντ το Ντόιτσε Μπανκ Παρκ, απόψε!

Η Αϊντραχτ έχει προφανώς τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ως ομάδα της Bundesliga, ωστόσο όπως είπαμε το συγκεκριμένο ντέρμπι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Εξάλλου, η Ντάρμσταντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι αήττητη 20 σερί επίσημα ματς, έχει δηλαδή να χάσει από τον περασμένο Ιούλιο! Στον προηγούμενο γύρο του DFB Pokal απέκλεισε μία άλλη ομάδα της Bundesliga, την Γκλάντμπαχ και στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα και πάει ολοταχώς για την άνοδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στην Αϊντραχτ, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πάντα με σοβαρότητα το κύπελλο. Από το 2017 και μετά, έχει μία κατάκτηση, δύο παρουσίες σε τελικούς και μία πορεία ως τον ημιτελικό.

Επίσης, η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ είναι αήττητη οκτώ σερί επίσημα ματς (5-3-0) και μέσα στο 2023 έχει μαζέψει οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, ευρισκόμενη σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Πήρε σημαντικές ισοπαλίες (1-1) στο Μόναχο και στο Φράιμπουργκ και κέρδισε εντός έδρας εύκολα με 3-0 τη Σάλκε και τη Χέρτα.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τους Βερολινέζους, καθάρισε για τους "αετούς" ο Κόλο Μουανί με δύο γκολ. Ο Γάλλος στράικερ έχει σκοράρει τέσσερις φορές στα τρία προηγούμενα ματς και ο Γκλάζνερ αναμένεται να τον ξεκινήσει και απόψε. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει το σερί του για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, σκοράροντας και κόντρα στην Ντάρμσταντ, προσφέρεται στο 2.25 και ασφαλώς έχει πολύ μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον συγκριτικά με τον φαβορί άσο του 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ: Μουανί Anytime (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ