ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Δέκα σερί Goal/Goal η Χοφενχάιμ, ντρίμπλα με το 2.45

Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν σε παιχνίδι της Bundesliga για τη σεζόν 2021/22
Ο Κρίστοφ Μπαουμγκάρτνερ της Χοφενχάιμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Αουγκσμπουργκ - Χοφενχάιμ από την 21η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η 21η αγωνιστική της Bundesliga ξεκινάει με την πολύ σημαντική βαθμολογικά αναμέτρηση ανάμεσα στην Αουγκσμπουργκ και τη Χοφενχάιμ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους στο +2.

Η Αουγκσμπουργκ ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο τη σωτηρία και παραδοσιακά τα καταφέρνει, αφού από το 2011, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Bundesliga, δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ.

Αντίθετα, η Χοφενχάιμ ξεκίνησε φέτος με πολύ διαφορετικές βλέψεις, αφού τέθηκε ως στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πράξη όμως, φαίνεται πως θα παλέψει για να μην μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες. Όπως η Αουγκσμπουργκ έτσι και αυτή είναι από τις ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην κορυφαία κατηγορία, τη σεζόν 2008/09.

Η Χοφενχάιμ είχε στον πάγκο της τον Αντρέ Μπραϊτενράιτερ για 19 παιχνίδια, ωστόσο τον απέλυσε μετά το βαρύ 5-2 από την Μπόχουμ. Την περασμένη αγωνιστική έκανε ντεμπούτο ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει νέο πνοή στην ομάδα του Ζινσχάιμ. Ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από τη Λεβερκούζεν και συμπλήρωσε 11 επίσημα ματς χωρίς νίκη (0-2-9).

Ο Ματαράτσο απολύθηκε φέτος, μετά από εννιά αγωνιστικές, από τον πάγκο της Στουτγάρδης. Ο Αμερικανός τεχνικός ξέρει καλά τον οργανισμό της Χοφενχάιμ, αφού δούλεψε τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και ως βοηθός στην πρώτη ομάδα. Παίζει κατά κανόνα με τρεις στόπερ, ωστόσο είναι επιθετικογενής τεχνικός, αφού του αρέσει να χρησιμοποιεί σε ρόλο φουλ μπακ παίκτες που έχουν χαρακτηριστικά εξτρέμ.

Σε ό,τι αφορά στην Αουγκσμπουργκ, έχει ρεκόρ 2-0-3 στα πέντε ματς μετά τη χειμερινή διακοπή. Έχασε εκτός έδρας από Ντόρτμουντ (4-3), Φράιμπουργκ (3-1) και Μάιντς (3-1), ωστόσο κέρδισε μέσα στη WWK Αρένα τις Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

Γενικά, η σεζόν της Αουγκσμπουργκ χαρακτηρίζεται φέτος από μία... παραδοξότητα καθώς έχει κερδίσει βαθμούς κόντρα σε ομάδες όπως η Μπάγερν, η Λειψία και η Ουνιόν, αλλά δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά με άμεσες ανταγωνίστριες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, έχει μείνει άσφαιρη μόνο μία φορά στα τελευταία 16 παιχνίδια της, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 11 Goal/Goal. Από την άλλη, η Χοφενχάιμ είναι εντυπωσιακό ότι μετράει δέκα σερί αμφίσκορα. Παρά το αρνητικό της σερί, η Χοφενχάιμ σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια, αφού έμεινε για τελευταία φορά άσφαιρη στις 22 Οκτωβρίου, κόντρα στην Μπάγερν.

Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας την εξαιρετική παράδοση της Χοφενχάιιμ, η οποία στα τελευταία 15 ματς ανεξαρτήτως έδρας, κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, έχει 11 νίκες και μόλις δύο ήττες. Εξάλλου, στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στη Βαυαρία, έχει βγάλει έξι διπλά, ενώ από το 2014/15 σκοράρει σταθερά στη WWK Αρένα.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι θα έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, για αυτό άλλωστε το Goal/Goal προσφέρεται σε τιμές ακόμη και κάτω από το 1.60. Για καλύτερη απόδοση, μπορούμε να κάνουμε την ντρίμπλα και να πάρουμε το 1-1 ως anytime σκορ σε απόδοση άνω του 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αουγκσμπουργκ – Χοφενχάιμ: 1-1 Anytime σκορ (απόδοση 2.45), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ