ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Υποχωρεί το διπλό της Τουλούζ, λύση το combo στο 1.90

Μπάλα που καταλήγει στα δίχτυα
Μπάλα στα δίχτυα Ⓒ 2021 DMITRI LOVETSKY/ ASSOCIATED PRESS

Μεγάλη πτώση στο διπλό της φορμαρισμένης Τουλούζ, που είναι πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Ligue 1.

Δύο παιχνίδια για τη Super League Interwetten, ένα για τη La Liga και ένα για τη Serie A περιλαμβάνει κατά κύριο ρόλο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (28/2). Ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Γκρενόμπλ με την Τουλούζ (21:45 Live από το SPORT24) για τη δεύτερη κατηγορίας της Γαλλίας, καθώς παρατηρείται πολύ μεγάλη διόρθωση στο σετ.

Συγκεκριμένα, το διπλό άνοιξε σε τιμές στο 1.90-1.95 και πλέον έχει κατρακυλήσει στο 1.50-1.55 κατά μέσο όρο, δηλαδή υπάρχει μία μεταβολή που αγγίζει το 20%.

Γκρενόμπλ - Τουλούζ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τουλούζ είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς, όσους έχει και η Παρί FC με ένα ματς περισσότερο. Η ομάδα του Μοντανιέ είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Ligue 1 (κάτω από το το 1.40 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετράει τρεις σερί νίκες με γκολ 11-2.

Η Τουλούζ έχει μακράν την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 56 γκολ και παίζει απόψε με την Γκρενόμπλ, η οποία καταρρέει, αφού έχει απολογισμό 1-1-8 στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια, με συνέπεια να υποχωρήσει προτελευταία.

Το διπλό πλέον στο 1.55 δεν αξίζει να παιχθεί, ωστόσο σε συνδυασμό με το over 1,5 ανεβαίνει στο αποδεκτό 1.90. Σημειώνεται, ότι η Τουλούζ έχει 19 over 1,5 σε 24 παιχνίδια φέτος και στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 4-1 την Γκρενόμπλ. Επίσης, τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια, πήγαν όλα στο over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρενόμπλ – Τουλούζ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ