CHARLIE BETS

Charlie Bets: Υπάρχει κίνητρο για το 1.83 στα Γιάννενα

Ο Περέα κόντρα στον Απόλλωνα σε ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Περέα κόντρα στον Απόλλωνα INTIME

Ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Super League Interwetten με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Charlie Bets: Υπάρχει κίνητρο για το 1.83 στα Γιάννενα

(19:30) Τα πάνω κάτω στη Super League Interwetten. Ο ΠΑΣ έμοιαζε σαν ο πιο ωραίος του χωριού. Θα γνώριζε τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, και με νίκη επί της Λαμίας θα σφράγιζε την είσοδο του στην πρώτη 6άδα. Σταθερή από την αρχή μέχρι το τέλος η ομάδα του Μεταξά, αξίζει να πάρει αυτήν την διάκριση. Δείχνει όμως να μην αρκείται στην είσοδο στα playoffs. Το απόγευμα της Παρασκευής όμως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο ανακοίνωσε πως τιμωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών, για παραβάσεις στη μεταβίβαση των μετοχών της το 2015. Οι Ηπειρώτες έχουν καταθέσει ήδη έφεση για την υπόθεση. Πλέον βρίσκονται στην όγδοη θέση με 31 βαθμούς και στο -4 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης. Με δύο νίκες θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να μπουν στα playoffs.

Από την στιγμή που πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Λαμία δεν βλέπεται. Πέντε ήττες στην σειρά στο πρωτάθλημα την έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση μόλις στο -1 από τα μπαράζ. Ο άσος στο 1.83 στην Interwetten.

Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αρχηγός/στόπερ Κάργας (23/2) και ο εξτρέμ Σνάιντερ (19/2), προς επιστροφή και ο μπακ Γκαρντάφσκι (11/1,) έτοιμος και ο μπακ Πίρσμαν (20/1). Αμφίβολος για τη Λαμία ο επιθετικός Αραμπούλι (19/4), εκτός ο μπακ Σκόνδρας (12/0) και ο επιθετικός Καραμάνος (15/1). Τιμωρημένος ο επιθετικός Μανούσεος (14/4).

Charlie Bets: Υπάρχει κίνητρο για το 1.83 στα Γιάννενα

(19:30) Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε στη Λαμία, πήγε να παίξει τελικό στη Νίκαια και επέστρεψε στην πραγματικότητα. Δεν έχασε απλά, ταπεινώθηκε. Ο Ιωνικός έκανε ένα μικρό πάρτι και του έβαλε για πλάκα 4 τέρματα. Ο Απόλλων όλη την χρονιά δεν λειτούργησε σαν ομάδα πρώτης κατηγορίας και μοιάζει απίθανο να γυρίσει την κατάσταση. Αντίθετα ο Ατρόμητος από την ημέρα που ανέλαβε ο Κόλμαν κάνει την προσπάθεια του για να γυρίσει την κατάσταση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ερώτηση που γίνεται στα οριακά παιχνίδια είναι το ποια ομάδα μπορεί και αξίζει να πετύχει τον στόχο της. Η απάντηση στο συγκεκριμένο ζευγάρι ξεκάθαρα είναι ο Ατρόμητος. Με χαρά βλέπω τις τιμές να τον δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ και να μας δίνουν το δικαίωμα να καλυφθούμε πηγαίνοντας στην καλύτερη ομάδα και με την ισοπαλία. Το Χ2 πιέζεται έντονα και από το 1.50 τιμάται στο 1.35 πλέον από την Interwetten.

Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο στόπερ Ράιλι (2/0), νοκ άουτ ο στόπερ Ρόγκνε (9/0) και ο μπακ Γιακιμόβσκι, έξω ο φορ Σίνιεβιτς (9/0), εξέτισαν και επιστρέφουν οι μπακ Μπαξεβανίδης (15/0) και Ντεντάκης (19/0). Νο Τιμωρημένος ο στόπερ Ράιλι (2/0) λείπει στα τελευταία ο αμυντικός Άλβες (14/0) αμφίβολος ο φορ Σίγκνιεβιτς (9/0) εξέτισαν οι μπακ Μπαξεβανίδης (15/0) και Ντεντάκης (19/0). Για τον Ατρόμητο εξέτισε και επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Χαρίσης (14/0), ετοιμοπόλεμος ο μπακ Κιβρακίδης (12/0). Εκτός αποστολής ο χαφ Μπεντινέλι (17/0), νοκ άουτ ο επιθετικός Κωτσόπουλος (7/0) και ο χαφ Νάτσος (9/0).

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ