ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Ο Τούντορ ενεργοποιεί το "όπλο" Παγέτ

Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό
Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό 2022 DANIEL COLE AP PHOTO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρσέιγ στο "Μοσόν" με τη Μονπελιέ.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα της Ligue 1 είναι το ντέρμπι του γαλλικού νότου ανάμεσα στη Μονπελιέ και τη Μαρσέιγ (18:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες επέστρεψαν στη δράση, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, με νίκες. Η μεν Μονπελιέ έσπασε ένα αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-5), κερδίζοντας με 2-0 μέσα στη Λοριάν, η δε Μαρσέιγ διέλυσε με 6-1 εντός έδρας την Τουλούζ.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ άφησε άριστες εντυπώσεις στο πρώτο της επίσημο ματς μετά από 1,5 μήνα και θα επιδιώξει απόψε να μειώσει ξανά στο -4 τη διαφορά της, από τη δεύτερη Λανς, η οποία χθες υποχρέωσε την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρώτη της φετινή ήττα.

Η ειδοποιός διαφορά σε σύγκριση με τα παιχνίδια πριν το Μουντιάλ, είναι ότι τώρα αναμένεται να έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο ο Ντιμιτρί Παγέτ. Ο 35χρονος ηγέτης των Μασσαλών ήταν κυρίως αναπληρωματικός στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παγέτ έχει φέτος 13 συμμετοχές, εκ των οποίων οι επτά ως αλλαγή. Κόντρα στην Τουλούζ πάντως, ξεκίνησε βασικός και μάλιστα σκόραρε. Ο Τούντορ φαίνεται πως θα τον αξιοποιήσει πολύ περισσότερο μετά το Μουντιάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, ο πολύπειρος άσος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και στο δυνατό φιλικό με τη Σασουόλο, όπου επίσης σκόραρε. Σημειώνεται ότι την περσινή σεζόν ο Παγέτ είχε 12 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο στη νίκη της Μαρσέιγ με 3-2 στην έδρα της Μονπελιέ.

Φυσικά, μιλάμε για έναν παίκτη, που μπορεί να απειλήσει με μακρινά σουτ, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ενώ εκτελεί και τα πέναλτι. Το anytime του εντοπίζεται ακόμη και σε τιμές άνω του 4.00 και αξίζει το ρίσκο, δεδομένου ότι στην καριέρα του έχει πετύχει επτά γκολ με αντίπαλο τη Μονπελιέ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ – Μαρσέιγ: Παγέτ Anytime (απόδοση 4.30), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ