TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Δύο άσοι από το Σαμπιονά

Μπαμπά και Ισμαΐλι πανηγυρίζουν το γκολ της Λιλ κόντρα στη Μαρσέιγ
Μπαμπά και Ισμαΐλι πανηγυρίζουν το γκολ της Λιλ κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο άσους από τη Ligue 1.

Η ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά από τις αρχικές εκτιμήσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι το Στρασβούργο. Την περσινή χρονιά η συνεργασία του συλλόγου με τον ανερχόμενο τεχνικό Στεφάν, έφερε το κλαμπ στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ευρωπαϊκή έξοδος χάθηκε για έναν βαθμό. Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Το Στρασβούργο είναι η ομάδα που πηγαίνει χειρότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Βρίσκεται στη 19η θέση και χρειάζεται να βρει φόρμα για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Το πρώτο παιχνίδι, μετά την επιστροφή στη δράση, άφησε υποσχέσεις. Έδωσε μάχη στο Παρίσι και έχασε στο 96ο λεπτό με 2-1 από την Παρί.

Το απόλυτο must win παιχνίδι

Με αυτήν την προσπάθεια σαν όχημα θα προσπαθήσει να κερδίσει σήμερα την Τρουά (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Σε ένα παιχνίδι απόλυτο must win παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στο Στρασβούργο να βάλει από κάτω την Μπρεστ και την Οσέρ και να πατήσει στη 17η θέση. Είναι στο χέρι της ομάδας του Στεφάν, να τρέξει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και να τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας.

Υπάρχει και η εξής λεπτομέρεια φέτος: Πέφτουν τέσσερις ομάδες από το Σαμπιονά, καθώς την επόμενη σεζόν η πρώτη κατηγορία θα έχει 18 συμμετέχουσες. Καταλαβαίνετε, πως είναι υποχρεωμένη να αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια το Στρασβούργο, για να μην κινδυνέψει να χάσει την κατηγορία. Ο άσος του Στρασβούργου με την Τρουά, στο 1.95 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με καλές επιστροφές η Λιλ

Η Λιλ υποδέχεται τη Ρεμς (18:00 Novasports Start, Live από το SPORT24) και έχει την ευκαιρία να την κερδίσει και να βάλει σίγουρα από κάτω τη Λοριάν και να περιμένει να μην κερδίσει η Μαρσέιγ στη Μονπελιέ και η Ρεν την Νις, ώστε να κερδίσει κι άλλο έδαφος.

Η ομάδα του Φονσέκα μπήκε καλά στην επιστροφή στην δράση και κέρδισε πολύ εύκολα με 2-0 στην έδρα της Κλερμόν. Είναι συνεπής στην έδρα της, με κατώτερους αντιπάλους, έχει τρεις καλές επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι στο Κλερμόν, καθώς επανακάμπτει το βασικό δίδυμο στα μπακ, των Μπαμπά, Ουνάς και ο κομβικός επιθετικός Ντέιβιντ. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας και υψηλό κίνητρο για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Ο άσος στο 1..70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο - Τρουά: 1 (απόδοση 1.95), 16:00
  • Λιλ - Ρεμς: 1 (απόδοση 1.70), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ