TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος κι ένα διπλό με dnb

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό με τη φανέλα του Στρασβούργου
Ο Κέβιν Γκαμεϊρό με τη φανέλα του Στρασβούργου © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο προτάσεις από τη Ligue 1 και τη Championship.

Γαλλία και Αγγλία και σήμερα στο πρόγραμμα, ολοκληρώνουν το πρωτοχρονιάτικο στοιχηματικό μπουκέτο.

Στρασβούργο – Τρουά (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το Στρασβούργο είναι μια ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα του. Πέρυσι, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11-5-3 εντός έδρας ρεκόρ. Φέτος όμως τα πράγματα εξελίσσονται κάπως… ανώμαλα και το Στρασβούργο είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμη νικήσει μέσα στο σπίτι της: 0-5-3 το ρεκόρ του.

Ακόμη και φέτος πάντως και οι τρεις ήττες του ήταν από ομάδες των πάνω στρωμάτων της βαθμολογίας που κυνηγούν ευρωπαϊκά εισιτήρια (Μονακό, Ρεν, Λιλ), ενώ κράτησε στο 2-2 τη Μαρσέιγ και στα υπόλοιπα ματς ήταν αρκετά άτυχο. Στο τελευταίο του εντός, ας πούμε, στο 1-1 με τη Λοριάν, τα xGoals ήταν 2,06-0,54. Με λίγα λόγια, είναι φανερό ότι η πρώτη εντός έδρας νίκη έρχεται.

Το Στρασβούργο επέστρεψε μετά τη διακοπή σε καλή κατάσταση, χάνοντας στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Εμπαπέ 2-1 από την Παρί, και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 2023 έχει προφανώς πολύ υψηλό κίνητρο. Κι απέναντί του μια ομάδα σαφώς στα μέτρα του. 15η στη βαθμολογία η Τρουά, με 2-0-6 ρεκόρ εκτός έδρας και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γουίγκαν – Χαλ (17:00 Live από το SPORT24). Η Γουίγκαν, που ανέβηκε φέτος στην αγγλική Championship, είναι αυτή τη στιγμή ουραγός στη βαθμολογία και δίνει μάχη για την παραμονή της. Η διοίκηση της ομάδας, βλέποντας ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, πήρε στο διάστημα της διακοπής για το Μουντιάλ την απόφαση να αλλάξει προπονητή, δίνοντας τα ηνία στον γνωστό μας Κόλο Τουρέ, που μετά από κάποια χρόνια ως ασίσταντ του Μπρένταν Ρότζερς στη Σέλτικ και στη Λέστερ ξεκινά την προπονητική του καριέρα.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν βελτιωθεί με τον Τουρέ, ο οποίος φαίνεται να πρεσβεύει ένα δύσκολο στιλ ποδοσφαίρου για την κουλτούρα της Championship, με build up από πίσω και passing game, και η Γουίγκαν με τον Ιβοριανό στον πάγκο μετρά ρεκόρ 0-1-3 με συνολικά τέρματα 4-11.

Η Χαλ, από την πλευρά της, είναι και αυτή ομάδα που πρώτο στόχο έχει την παραμονή και η οποία επίσης άλλαξε προπονητή το τελευταίο διάστημα. Μόνο που στην περίπτωσή της τα πράγματα βελτιώθηκαν άμεσα και με τον Λίαμ Ροσίνιορ στον πάγκο οι "τίγρεις" έχουν ρεκόρ 2-4-1 με τέρματα 7-6, όταν προηγουμένως είχαν αντίστοιχα 6-2-10 και 21-35. Στην αγωνιστική της περασμένης Πέμπτης όταν η Γουίγκαν έχανε καθαρότατα 1-4 από τη Σάντερλαντ, η Χαλ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση επί Ροσίνιορ νικώντας 1-0 στο Μπέρμιγχαμ. Και το ότι οι εταιρείες δίνουν το διπλό αουτσάιντερ μας επιτρέπει να πάρουμε και την ασφάλεια του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο – Τρουά: 1 (απόδοση 1.85) 16:00
  • Γουίγκαν – Χαλ: 2 DNB (απόδοση 1.95) 17:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ