ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Με την αύρα του Μέσι για το 2.30 η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1
Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ξεχωριστό το αποψινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την ουραγό Ανζέ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), καθώς θα είναι το πρώτο με τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αργεντινής. Ο Μέσι θα είναι ασφαλώς το κεντρικό πρόσωπο και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους Παριζιάνους οπαδούς, έστω κι αν πλήγωσε στο μεγάλο τελικό τη Γαλλία.

Η Παρί έχει δώσει ήδη τρία ματς μετά το Μουντιάλ. Κέρδισε το Στρασβούργο δύσκολα με 2-1, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Εμπαπέ στο 95'. Ακολούθως, γνώρισε την πρώτη της ήττα την τρέχουσα σεζόν, χάνοντας καθαρά και δίκαια με 3-1 στην έδρα της δεύτερης στη βαθμολογία, Λανς. Και την περασμένη Παρασκευή, απέκλεισε (3-1) εκτός έδρας στο κύπελλο τη Σατορού (Γ' κατηγορία), με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να κατεβάζει εναλλακτική σύνθεση, αφού έκανε συνολικά επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το παιχνίδι στη Λανς.

Ο Γκαλτιέ αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Μπερνάτ, Ντανίλο Περέιρα και Φαμπιάν Ρουίθ. Με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Νεϊμάρ, ο οποίος ναι μεν εξέτισε, αλλά έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Από εκεί και πέρα, είναι εκτός οι Εμπαπέ, Χακίμι, Μέντες, Ρενάτο Σάντσες και Κιμπεμπέ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με τον Εμπαπέ εκτός αποστολής και τον Νεϊμάρ, πιθανότατα στον πάγκο, όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Μέσι, που θα έχει δίπλα του τον πιτσιρικά Εκιτικέ (σκόραρε με τη Λανς και τη Σατορού) και τον πρώην άσο της Βαλένθια, Κάρλος Σολέρ. Το anytime του Μέσι παίζει λογικά κάτω από το 1.90, αλλά με την ψυχολογία που κουβαλάει μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να επαληθευτεί απόψε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαζί με τη νίκη της Παρί και με Over 2,5 χτίζουμε ένα ικανοποιητικό bet builder σε απόδοση 2.30. Σημειώνεται, ότι στις τελευταίες επτά επισκέψεις της Ανζέ στο Παρκ ντε Πρενς, η Παρί πέτυχε ισάριθμες νίκες, εκ των οποίων οι έξι με Over 2,5.

Η Ανζέ προέρχεται από εννιά διαδοχικές ήττες στη Ligue 1, αν και στα τελευταία δύο παιχνίδια με Αζαξιό και Λοριάν ήταν μαχητική και δεν άξιζε να χάσει. Υπενθυμίζεται, ότι η διοίκηση απομάκρυνε στη διάρκεια της διακοπής τον Ζεράρ Μπατίκλ και πορεύεται προς το παρόν με τον υπηρεσιακό Αμπντέλ Μπουαζαμά.

Η βελτιωμένη εικόνα της, έπειτα από την αλλαγή προπονητή, επιβραβεύτηκε στο κύπελλο, όπου απέκλεισε στα πέναλτι το Στρασβούργο, μετά το ισόπαλο 0-0 στην κανονική διάρκεια. Βέβαια, για την Ανζέ, το αποψινό παιχνίδι στο Παρίσι δεν σημαίνει και πολλά. Αντίθετα, το επόμενο με την Κλερμόν εντός έδρας, το έχει κυκλώσει για νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά της από τη 16η Αζαξιό. Υπενθυμίζεται, ότι φέτος από το γαλλικό πρωτάθλημα υποβιβάζονται απευθείας τέσσερις ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ: 1 & Οver 2,5 & Μέσι Anytime (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ