TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γαλλική δυάδα στο 3.51

Ο άσος της Νις, Αντί Ντελόρ στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Μαρσέιγ
Ο άσος της Νις, Αντί Ντελόρ στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Μαρσέιγ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά την εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1 και ποντάρει σε δύο σημεία με στόχο να στείλει ξανά ταμείο όμως έκανε με την ισπανική δυάδα (3.33) της Κυριακής.

Γαλλική η σημερινή Τετάρτη, με φουλ εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 1.

Οσέρ – Τουλούζ (20:00 Live από το SPORT24). Το σετ των αποδόσεων στις περισσότερες εταιρείες θέλει ελαφρύ αουτσάιντερ την Οσέρ και ελαφρύ φαβορί την Τουλούζ, στο 2.70-2.75 ο άσος, στο 2.60-2.65 το διπλό. Σίγουρα μιλάμε για ένα αρκετά σφιχτό παιχνίδι, αλλά μάλλον τα σετ θα έπρεπε να είναι ανάποδο, με την Οσέρ (έστω ελαφρύ) φαβορί.

Η Οσέρ επέστρεψε μετά το Μουντιάλ με δύο ήττες, όμως και στις δύο έβγαλε καλό πρόσωπο και έδειξε μαχητικότητα, ενώ βέβαια έπαιζε και απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις: 2-3 από τη Μονακό στο 85’ και 1-0 στη Ναντ στο 75’. Το ματς με την Τουλούζ είναι το πρώτο σε αυτό κομμάτι της σεζόν απέναντι σε βατό αντίπαλο και με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη δεύτερη Λανς καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της. Η Τουλούζ έρχεται από καλή νίκη, 2-0 εντός έδρας με την Αζαξιό, όμως φέτος είναι ο ορισμός της ομάδας έδρας: 4-3-2 εντός, 1-1-6 εκτός.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γαλλίας στο Matchmoney.com.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Νις – Μονπελιέ (22:00 Live από το SPORT24). Η Νις, του Άγγλου πολυεκατομμυριούχου Τζιμ Ράτκλιφ, ξεκίνησε και φέτος πολύ φιλόδοξα, αλλά τα πράγματα φάνηκε από την αρχή ό,τι δεν πηγαίνουν καλά. Ο Ελβετός Λουσιάν Φαβρ αμφισβητούνταν συνέχεια και συχνά τα ρεπορτάζ τον ήθελαν σε δύσκολη θέση.

Τελικά, και με τη Νις να μη βρίσκει ποτέ τον δρόμο της και να αποκλείεται το Σαββατοκύριακο στο κύπελλο από την άσημη Λε Πυΐ, επήλθε το μοιραίο. Ο Φαβρ αποτελεί παρελθόν από τη Δευτέρα και στη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός του και πρώην παίκτης της, με σημαντική θητεία και ιδιαίτερα αγαπητός από κόσμο και παίκτες, Ντιντιέ Ντιγκάρ.

Κλασική περίπτωση δηλαδή ομάδας που έχει θεωρητικά καλό ρόστερ, δεν βγάζει καλό πρόσωπο, απολύει τον προπονητή της και περιμένεις την άμεση αντίδραση των παικτών. Και βολεύει και ο αντίπαλος. Προβληματική ομάδα και η Μονπελιέ, μόλις 17η στη βαθμολογία με 2-1-5 εκτός έδρας ρεκόρ, αποκλείστηκε και αυτή στο κύπελλο από την Πο και ο τεχνικός της Ρομάν Πιτό είναι υπό πίεση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσέρ – Τουλούζ: 1 DNB (απόδοση 1.90) 20:00
  • Νις – Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.85) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ