TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το "σημαδεμένο" διπλό της Ρεν και η τεχνογνωσία της Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Χοσέ Θορίγια", Βαγιαδολίδ | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαγιαδολίδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Χοσέ Θορίγια", Βαγιαδολίδ | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα και ποντάρει σε μία δυάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα και το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Η Ρεν, μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, βρήκε ρυθμό, έτρεξε ένα ρεκόρ 8-3-0 μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ και δημιούργησε την αίσθηση πως είναι η καλύτερη ομάδα στη Ligue 1 μετά την Παρί. Επιστρέφοντας στη δράση, μετά το Μουντιάλ, έπαιξε άσχημα και ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Ρεμς.

Απάντησε όμως άμεσα με καλή εμφάνιση και νίκη επί της Νις, σε παιχνίδι που άσκησε πίεση, έβγαλε επιθετικότητα και κατέθεσε στο χορτάρι τις γνωστές αρετές της για να φτάσει στο 2-1. Υπάρχει προσήλωση για το σημερινό παιχνίδι στην Κλερμόν (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Ο Ζενεσιό καταλαβαίνει πως πρέπει να διορθωθεί το εκτός έδρας ρεκόρ (2-4-2), ώστε να καταφέρει η Ρεν να πετύχει τον στόχο της εξόδου στο επόμενο Champions League.

Στόχος η βελτίωση του εκτός έδρας ρεκόρ

Το αρνητικό για τη Ρεν είναι ότι υπέστη ρήξη χιαστού ο πρώτος σκόρερ Τεριέ (9 γκολ) και χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Το ρόστερ πάντως, προσφέρει το δικαίωμα στον Ζενεσιό να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη σοβαρή απουσία, καθώς υπάρχουν τρεις πρωτοκλασάτοι εξτρέμ, οι Μπουριζό, Μάγιερ, Ντοκού.

Η Κλερμόν μετά από έξι παιχνίδια επέστρεψε στις νίκες, αξιοποιώντας την απίστευτα νωθρή εικόνα που έβγαλε η Λιόν στο πρωτοχρονιάτικο παιχνίδι. Δεν έβγαλαν καμία ένταση οι παίκτες του Μπλαν, είχαν το παιχνίδι στο 0-0 και στο τέλος πρόσφεραν πέναλτι, από ατομικό λάθος και ουσιαστικά χάρισαν τη νίκη στην Κλερμόν. Άνετοι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι και πολύ πιο πάνω από τις πραγματικές δυνατότητες τους. Βρίσκονται στην ένατη θέση, ενώ έχουν τη χειρότερη διαφορά τερμάτων με βάση τα xGoals και από τις 20 ομάδες του Σαμπιονά. Το διπλό της Ρεν ανάμεσα στο 1.90-1.95.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξέρει να κερδίζει τους σπέσιαλ μονούς αγώνες

Έχει γίνει θεσμός ο τρόπος που διεξάγεται το ισπανικό Σούπερ Καπ τα τελευταία χρόνια. Στη Σαουδική Αραβία, με τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος και τους δύο φιναλίστ του Κυπέλου της περασμένης σεζόν. Στον σημερινό ημιτελικό η πρωταθλήτρια Ρεάλ αντιμετωπίζει τη χαμένη στον τελικό του κυπέλλου, Βαλένθια (21:00 Action 24, Live από το SPORT24) και αύριο η κυπελλούχος Μπέτις, τη δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Αντσελότι κατέκτησε πέρυσι τον θεσμό και γνωρίζει άριστα πώς να κερδίζει τα μονά παιχνίδια. Ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από τη Βιγιαρεάλ, σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε ατομικά λάθη στην άμυνα. Παρόλα αυτά, έπαιξε σε υψηλό ρυθμό και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Δεν διαφάνηκε δηλαδή εικόνα που να μαρτυράει ντεφορμάρισμα.

Αντίθετα, η Βαλένθια δεν έχει μπει καλά στη La Liga μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχασε και τα δύο παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα. Και αν το 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ δεν μπορεί να θεωρηθεί απώλεια εκτός προγράμματος, στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κάδιθ, η εικόνα της ήταν πραγματικά προβληματική. Ο άσος της Ρεάλ σε απόδοση μεταξύ 1.55 και 1.60 μοιάζει σωστός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Ρεν: 2 (απόδοση 1.90-1.95), 20:00
  • Ρεάλ - Βαλένθια: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 21:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ