BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Εμβόλιμη στη Γαλλία με τρεις αλλαγές προπονητή και δυάδα του 3.60

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρτίζαν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρτίζαν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2022-2023 στην "Άλιαντς Ριβιέρα", Νίκαια | Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr γράφει για τις αλλαγές στους πάγκους στο γαλλικό πρωτάθλημα και επιλέγει δύο παιχνίδια σε απόδοση 1.85 και 1.95.

Στην Ευρώπη δίνεται πίστωση χρόνου στους προπονητές. Στη Γαλλία τα διπλά είναι πιο σπάνια. Δύο από τα… θεωρητικά του στοιχήματος, που έρχονται σε αντίθεση με όσα πραγματικά συμβαίνουν στη φετινή Ligue 1.

Οι προπονητές αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και το σπάνιο πλέον είναι να βρεις ομάδα που μένει σταθερή στον τεχνικό της, δίνοντας πίστωση χρόνου. Στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική συνολικά τρεις ομάδες θα μπουν στο γήπεδο με νέο προπονητή.

Η Μπρεστ, που μετά από μια μέτρια πορεία με υπηρεσιακό δίδυμο αποφάσισε να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Ο Ερικ Ρουά, που ανέλαβε τα ηνία της, έχει να προπονήσει 10 χρόνια ως πρώτος, όντας τεχνικός διευθυντής σε Λανς και Γουότφορντ στις τελευταίες του δουλειές.

Στο Στρασβούργο έδωσαν μεγάλη πίστωση στον Στεφάν, μετά το καταπληκτικό έργο που έκανε εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά η φετινή σεζόν δεν έδειχνε να στρώνει. Σήμερα η ομάδα θα υποδεχτεί την έκπληξη του πρωταθλήματος Λανς με υπηρεσιακό στον πάγκο.

Όχι πως θα δυσκολευτεί να βρει δουλειά ο Στεφάν. Με καλή πορεία στη Ρεν, 1,5 χρόνο σοβαρής δουλειάς στο Στρασβούργο και γενικότερα μια καλή εικόνα ο νεαρός προπονητής ακούγεται ήδη για τον πάγκο της Νις. Της τρίτης ομάδας που άλλαξε προπονητή την τελευταία εβδομάδα. Τέλος ο Φαβρ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο βοηθός του Ντιγκάρ απόψε κόντρα στη Μονπελιέ. Το ξέρει το DNA του συλλόγου ο Ντιγκάρ, που μπορεί να δώσει ένα προσωρινό boost στην ψυχολογία. Η Μονπελιέ ως αντίπαλος δεν τρομάζει, ο άσος για τη Νις στο 1.85 αποτελεί και την πρώτη στοιχηματική επιλογή της ημέρας.

Δεύτερη στάση στο Κλερμόν - Ρεν. Εδώ είναι η εξαίρεση, με τους Γκαστιέν και Ζενεσιό να βρίσκονται για καιρό στους δύο πάγκους. Ο πρώτος σε μια υπερβατική Κλερμόν, που ούτε οπαδική βάση, ούτε χρήμα, ούτε και ρόστερ έχει για να μένει τόσο ψηλά. Η Ρεν είναι ανώτερο σύνολο, σκοράρει με τεράστια ευκολία και το 1.95 για να βάλει Over 1,5 γκολ σήμερα κλείνει τη γαλλική δυάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν - Ρεν: Over 1,5 Ρεν (απόδοση 1.95), 20:00
  • Nις - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.85), 22:00

Ολες οι αναλύσεις για την εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία, στατιστικά, προτάσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος, καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ