ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Με Νεϊμάρ για το 2.25 στην πρεμιέρα η Παρί

Ο Νεϊμάρ με τον Μέσι και το τρόπαιο του γαλλικού Super Cup στο χέρι του
Ο Νεϊμάρ με τον Μέσι και το τρόπαιο του γαλλικού Super Cup στο χέρι του @ 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Κλερμόν. Επιλογή combo σε τιμές άνω του 2.20.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν κάνει πρεμιέρα απόψε στη Ligue 1, παίζοντας στην έδρα της Κλερμόν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Παρί είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και φυσικά το διπλό της απόψε δεν φτάνει ούτε στο 1.30.

Προγνωστικά Γαλλία: Ξεκινάει με το δεξί η Παρί

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν την περασμένη εβδομάδα, αφού επικράτησε άνετα με 4-0 της κυπελλούχου Ναντ στο Τελ Αβίβ για το γαλλικό Σούπερ Καπ. Δύο γκολ έβαλε ο Νεϊμάρ και από ένα πρόσθεσαν ο Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος.

Το πιο θετικό νέο που προκύπτει μέχρι στιγμής από την προετοιμασία της Παρί και από αυτές τις πρώτες μέρες της νέας σεζόν, είναι ότι ο Νεϊμάρ δείχνει πολύ πιο κεφάτος και σοβαρός συγκριτικά με πέρυσι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλει να κάνει ένα γεμάτο τετράμηνο πριν το Μουντιάλ και αυτό φαίνεται στην όρεξη με την οποία δουλεύει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσο λοιπόν ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση αξίζει να τον στηρίζουμε ως anytime σκόρερ. Άλλωστε, στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να προστατευτεί ο Εμπαμπέ, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, συνεπώς το επιθετικό βάρος θα πέσει ξανά στο δίδυμο Νεϊμάρ-Μέσι.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, στην ίδια έδρα, η Παρί είχε συντρίψει την Κλερμόν 6-1, με τον Νεϊμάρ να σημειώνει χατ τρικ. Πολύ πιθανό να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο και απόψε, δεδομένου ότι η Κλερμόν παραμένει μία μικρομεσαία ομάδα με αποκλειστικό στόχο την παραμονή. Το διπλό με Over 2,5 και anytime σκόρερ τον Νεϊμάρ φτάνει στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 2,5 & Να Σκοράρει ο Νεϊμάρ (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ