TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο ασιατικά χάντικαπ

Ο άσος του Στρασβούργου Λουντοβίκ Αζόρκ
Ο Λουντοβίκ Αζόρκ © 2019 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο επιλογές με ασιατικά χάντικαπ από Γαλλία και Βέλγιο.

Φουλ πρόγραμμα πια στο κουπόνι, μόνο Ιταλία και Ισπανία, που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, άντε και η δικιά μας Super League, λείπουν από τον χορό. Το χαρακτηριστικό πάντως του Σαββατοκύριακου δεν είναι μόνο η έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά και το ότι έρχεται ανάμεσα στα σημαντικά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Που, όπως καταλαβαίνεις, αποτελεί προτεραιότητα για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

Προγνωστικά Γαλλία

Η Μονακό, ας πούμε, μεσοβδόμαδα έπαιξε με την Αϊντχόφεν, έμεινε στο 1-1 στο Πριγκιπάτο και την Τρίτη παίζει τον επαναληπτικό στην Ολλανδία. Πριν την Τρίτη όμως έχει σήμερα την πρεμιέρα της στη Ligue 1, όπου το πρόγραμμα τη φέρνει να ξεκινά εκτός έδρας με το Στρασβούργο (18:00 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24).

Ένα Στρασβούργο που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο, τερματίζοντας στην 6η θέση, και φέτος φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Παραδοσιακά πολύ δυνατό στην έδρα του το Στρασβούργο (11-5-3 πέρυσι, 4η καλύτερη έδρα της κατηγορίας πίσω μόνο από Παρί, Ρεν και Μονακό) και με καλή πρόσφατη παράδοση επί των Μονεγάσκων: 5-2-1 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία στο "Σταντ ντε λα Μεϊνό". Στο 2.60 ο άσος, στο 1.86 το 0 ασιάτικο χάντικαπ, διότι Γαλλία είναι, πρεμιέρα είναι, άρα μάλλον πιο λογική επιλογή να πάρουμε και μία κάλυψη.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρόμοια περίπτωση και το Μαλίν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά στο Βέλγιο (21:45 Live από το SPORT24). Η Ουνιόν συμμετέχει για πρώτη φορά στο Champions League και μεσοβδόμαδα νίκησε 2-0 τη Ρέιντζερς στις Βρυξέλλες, έχοντας την Τρίτη τη ρεβάνς στη Γλασκόβη, όπου καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Η Μαλίν δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές (από Αντβέρπ εντός έδρας και Οστάνδη εκτός), όμως ακριβώς για αυτό αναμένεται να σκυλιάσει σήμερα, έχοντας πλήρη γνώση ότι η συγκυρία την ευνοεί.

Η Μαλίν είναι έτσι κι αλλιώς ομάδα που παραδοσιακά στηρίζεται πολύ στην έδρα της (10-4-3 στην κανονική σεζόν πέρυσι, όπου μόνο Γάνδη, Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ είχαν καλύτερο εντός έδρας απολογισμό), ενώ στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν, όταν η Ουνιόν έκανε τρελή πορεία πρωταθλητισμού, είχε νικήσει 3-1.

Στο 3.30-3.40 είναι ο άσος, και παίζεται φυσικά καρφί, αλλά αφού πήγαμε σε ασιάτικο στο Στρασβούργο, ας πάμε κι εδώ, ώστε να φτιάξουμε μια "ομοιογενή" δυάδα. Στο 2.05 το +0,25, όπου στη νίκη της Μαλίν κερδίζεις κανονικά όλο το στοίχημα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζεις το μισό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο – Μονακό: 1 ΑΗ 0 (απόδοση 1.86) 18:00
  • Μαλίν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά: 1 ΑΗ +0,25 (απόδοση 2.05) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ