ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Με απουσίες η Ρεν, σπάει παράδοση τριετίας η Παρί

Προγνωστικά Γαλλία: Με απουσίες η Ρεν, σπάει παράδοση τριετίας η Παρί
@2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στο Ροαζόν Παρκ με τη Ρεν δοκιμάζεται απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1. Στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε, οι πρωταθλητές κέρδισαν με 2-0 την Ανζέ στο Παρίσι, στο πρώτο ματς του Λιονέλ Μέσι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Παριζιάνοι δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα απέναντι στην ουραγό, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να φτάσουν στη νίκη με γκολ του νεαρού Εκιτικέ και φυσικά του Μέσι. Το αποψινό ματς αναμένεται πολύ πιο απαιτητικό, καθώς η Ρεν διεκδικεί φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το timing πάντως μοιάζει κατάλληλο, προκειμένου η Παρί να φύγει νικήτρια από τη Βρετάνη για πρώτη φορά μετά από μία τριετία.

Η τελευταία νίκη των πρωτευουσιάνων στη Ρεν ήρθε τη σεζόν 2018/19. Έκτοτε, η Παρί έχει ρεκόρ 0-1-2 στη συγκεκριμένη έδρα. Σήμερα ωστόσο, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με πολύ σημαντικές απουσίες. Πέρα από τον πρώτο σκόρερ Τεριέ (9 γκολ), που είναι τραυματίας, είναι εκτός ο ηγετικός επιθετικός χαφ Μπουριζό (3 γκολ) και ο βασικός στόπερ Ομαρί, καθώς αποβλήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι και είναι τιμωρημένοι. Επίσης, θα απουσιάσουν οι χρήσιμοι χαφ Τσέκα και Σανταμαριά.

Η Ρεν την Τετάρτη ηττήθηκε 2-1 στην Κλερμόν, με γκολ στο 95', σε ένα ματς που δέχθηκε δύο αποβολές (77', 83') και το ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες! Έχασε έτσι σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα (η τρίτη θέση δίνει εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ υπολογίζει στις επιστροφές των Εμπαπέ, Χακίμι και Σάντσες, που δεν αγωνίστηκαν με την Ανζέ. Στο απουσιολόγιο παραμένουν οι Βεράτι, Μέντες και Κιμπεμπέ.

Η επιστροφή του Εμπαπέ, σημαίνει ότι η Παρί θα παίξει για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο με την καλύτερή της επιθετική τριάδα, δηλαδή με τους Μέσι, Νεϊμάρ και τον Γάλλο σούπερ σταρ στην ίδια ενδεκάδα.

Το διπλό είναι λογικό φαβορί στο 1.55, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.20 σε συνδυασμό με το Over 2,5. Η Παρί μετρούσε εννιά σερί Over 2,5 πριν το 2-0 με την Ανζέ και η Ρεν προέρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2,5 και εννιά στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της. Σημειώνεται εξάλλου, ότι οι τελευταίες δύο εκτός έδρας νίκες της Παρί επί της Ρεν ήρθαν με σκορ 4-1 και 3-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ