ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Η σκληροτράχηλη Ρεμς και τα πέναλτι του Μπουκέ

Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Τρουά
Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Τρουά 2022 AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεμς για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι από τις ομάδες που φαίνεται να έχουν επηρεαστεί σημαντικά από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τη διακοπή. Είναι χαρακτηριστικό, πως πριν το Μουντιάλ ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις όμως μετά την επανέναρξη της Ligue 1, έχασε εκτός έδρας τόσο από τη Λανς, όσο και από τη Ρεν.

Οι πρωταθλητές έχουν αρχίσει να δίνουν δικαιώματα, σε ό,τι αφορά στη μάχη του τίτλου, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Ειδικά μετά τις χθεσινές απώλειες της δεύτερης Λανς, που έμεινε στο 1-1 με την Τρουά και της τρίτης Μαρσέιγ που ήρθε επίσης ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μονακό, η Παρί έχει απόψε την ευκαιρία να ανοίξει ξανά τη διαφορά της, εφόσον κερδίσει τη Ρεμς (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έρχεται από την εύκολη κυπελλική πρόκριση με 7-0 απέναντι στην ερασιτεχνική Πεΐ ντε Κασέλ, όπου έβαλε πέντε γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ. Προηγουμένως, η Παρί έκανε κι ένα ταξίδι αστραπή στη Σαουδική Αραβία, για να δώσει φιλικό επίδειξης, στο πλαίσιο μίας, μάλλον, τελευταίας αναμέτρησης ανάμεσα στο Ρονάλντο και τον Μέσι.

Εν ολίγοις, η Παρί έχει να αγωνιστεί δύο ολόκληρες εβδομάδες για το γαλλικό πρωτάθλημα και μένει τώρα να φανεί πώς θα εμφανιστεί κόντρα στη σκληροτράχηλη Ρεμς, η οποία καταφτάνει στο Παρίσι, τρέχοντας αήττητο σερί 13 επίσημων αγώνων (6-7-0).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ρεμς είχε δυσκολέψει και στον πρώτο γύρο τους Παριζιάνους, κρατώντας το ματς στο 0-0. Γενικά, τα σκορ της είναι κλειστά. Μετράει 8/10 Under 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές και έχει τα περισσότερα (12) στην κατηγορία μετά από 19 ματς.

Ακόμη λοιπόν και να ηττηθεί απόψε στο Παρκ ντε Πρενς, λογικά αυτό θα γίνει δύσκολα. Άλλωστε, η Παρί μετά τη διακοπή, κέρδισε χωρίς να εντυπωσιάσει, με 2-1 το Στρασβούργο και με 2-0 την Ανζέ, τα δύο παιχνίδια της εντός έδρας. Στο 2.35 ανεβαίνει ο φαβορί άσος με Under 3,5, ένα όριο που επαλήθευσε 14 φορές φέτος η Ρεμς.

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο η Παρί να κερδίσει πέναλτι σε απόδοση 3.40. Οι αστέρες των Παριζιάνων, Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ, θα αγωνιστούν κανονικά απόψε και δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι διαιτητής είναι ο Ρουντί Μπουκέ.

Ο 46χρονος ρέφερι έχει τη φήμη ότι δείχνει εύκολα την άσπρη βούλα. Φέτος, έχει διευθύνει συνολικά 11 ματς σε επίπεδο Ligue 1 και έχει υποδείξει επτά πέναλτι! Μάλιστα, στα τελευταία τέσσερα ματς που σφύριξε από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου (Ρεμς – Ναντ 1-0, Μπρεστ – Τρουά 2-1, Μονπελιέ – Μαρσέιγ 1-2 και Μονακό – Αζαξιό 7-1), έδωσε σε όλα τουλάχιστον ένα πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς, 22:00

  • 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.35)
  • Να κερδίσει πέναλτι η Παρί (απόδοση 3.40)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ