ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Η προσπάθεια του Μπόλονι και το μαγικό ραβδάκι του Ντιπρά

Ο Λάζλο Μπόλονι με τον Πιέρ Ντρεοσί
Ο Λάζλο Μπόλονι με τον Πιέρ Ντρεοσί INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις από την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας και ασφαλώς έχουν αρχίσει οι υπολογισμοί και τα μαθηματικά για τις ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Μία από αυτές είναι η Μετς, η οποία κυνηγάει την πρώτη δυάδα και την άνοδο στη Ligue 1, ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη Μπορντό, μετά την γκέλα της προηγούμενης εβδομάδας με την Γκινγκάμπ.

Απόψε, η Μπορντό έχει δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Ανεσί, η οποία μάχεται για την παραμονή της και στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της κέρδισε την πρωτοπόρο Χάβρη. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού) λοιπόν, ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα των γιρονδίνων και σε δική της νίκη στη Σοσό, προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική (21:45 Live από το SPORT24).

Η Σοσό είναι στην έκτη θέση, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και με πάρα πολλές απουσίες. Η αποστολή της απαρτίζεται από αρκετά νεαρά παιδιά και συνεχίζει με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο της. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-1 από την Παρί στο Παρίσι και συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες.

Στον αντίποδα, η Μετς είναι αήττητη 23 σερί ματς πρωταθλήματος και στα τελευταία 12 εκτός έδρας έχει βγάλει οκτώ διπλά. Απολύτως φυσιολογικά η νίκη της Μετς έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 1.95 στο 1.60 κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλλο ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο είναι το Ντιζόν – Παρί (21:45 Live από το SPORT24). Η Ντιζόν έμοιαζε καταδικασμένη σε υποβιβασμό, ωστόσο από τότε που την ανέλαβε ο Πασκάλ Ντιπρά είναι αναγεννημένη. Ο 60χρονος Γάλλος τεχνικός προσελήφθη στις 3 Απριλίου και έκτοτε η Ντιζόν είναι σε επτά ματς αήττητη (4-3-0). Μάλιστα, με το διπλό (2-1) που έβγαλε στη Νιμ το περασμένο Σάββατο, ανέβηκε για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης, ενώ πριν αναλάβει ο Ντιπρά ήταν προτελευταία!

Σημειώνεται ότι από τη Β' Γαλλίας υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες. Αυτή τη στιγμή η Ντιζόν είναι ισόβαθμη με την Πο στη 17η θέση, ωστόσο υπερέχει στη διαφορά τερμάτων και απόψε έχει την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της. Η Παρί τρέχει το καλύτερό της σερί φέτος (3-2-0), ωστόσο βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Αναμενόμενο ότι ο άσος πιέζεται και έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 2.05. Στο 1.95 η καλύτερή του τιμή πλέον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Λαβάλ με τη Νιμ (21:45 Live από το SPORT24). Η Λαβάλ είναι στο -1 από τη 16η θέση, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το όριο της σωτηρίας. Αντίθετα, η Νιμ υποβιβάστηκε στη Γ' Γαλλίας και μαθηματικά μετά την ήττα της από την Ντιζόν.

Η Λαβάλ προέρχεται από τη φυσιολογική ήττα στο Μπορντό, ωστόσο εντός έδρας έχει βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοσή της και μετράει τρεις διαδοχικές νίκες με 2-1 κόντρα σε Σεντ Ετιέν, Μπαστιά και Σοσό, ομάδες δηλαδή από το πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η Νιμ από την άλλη, είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 1-4-13.

Και εδώ ο άσος κινείται πτωτικά, από τα αρχικά 1.70 στο 1.50-1.55 κατά μέσο όρο. Μαζί με το Over 1,5 αγγίζουμε το 1.80. Σημειώνεται ότι στη Β' Γαλλίας βασικό κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και η Λαβάλ έχει άσχημο συντελεστή (-15), επομένως πέρα από τη νίκη ενδεχομένως θα κοιτάξει να βελτιώσει και τα γκολ της. Άλλωστε, η Νιμ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 14 τέρματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσό – Μετς: 2 (απόδοση 1.60), 21:45
  • Ντιζόν – Παρί: 1 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Λαβάλ – Νιμ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.79), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ