ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Η ορμή του Εμπαπέ και η επιθετική Λιλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ στο παιχνίδι μεταξύ της Παρί και της Λειψίας για το Champions League.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ στο παιχνίδι μεταξύ της Παρί και της Λειψίας AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο και Κλερμόν - Λιλ για τη 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Αρχίζει και μεγαλώνει το στοιχηματικό κουπόνι, αφού μετά τη Super League και την Premier League, επιστρέφει απόψε στη δράση και η Ligue 1 με έξι συνολικά αναμετρήσεις.

Μία από αυτές είναι το Κλερμόν – Λιλ (20:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), όπου το διπλό είναι φαβορί στο 1.75. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα είναι από τις πιο επιθετικές στο γαλλικό πρωτάθλημα και στα πρώτα 15 παιχνίδια της, έχουν μπει συνολικά 50 γκολ. Κανονικά στην επίθεσή της θα βρίσκονται ο Καναδός Ντέιβιντ και ο Αμερικανός Γουεά, που συμμετείχαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ των Λιλουά, Ντέιβιντ (9 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα), έδειξε σε ικανοποιητική κατάσταση στο τελευταίο νικηφόρο (4-1) φιλικό με τη Νάπολι, σκοράροντας το δεύτερο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Από την άλλη, η Κλερμόν πήγε στη διακοπή μετρώντας οκτώ διαδοχικά Goal/Goal. Επίσης, εντός έδρας έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα παιχνίδια της, με εξαίρεση μόνο αυτό κόντρα στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Το αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται το προτελευταίο Στρασβούργο και ασφαλώς ο άσος με τα βίας υπερβαίνει το 1.20 (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Παρί, στις πρώτες 15 αγωνιστικές, σκόραρε 43 γκολ, παραχώρησε μόνο δύο ισοπαλίες και όπως αναμένονταν ούτε φέτος έχει αντίπαλο στο Σαμπιονά.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει δώσει φέτος 21 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει αήττητη (17-4-0). Τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ήταν το 5-0 επί της Οσέρ πριν 1,5 μήνα.

Οι Παριζιάνοι έστειλαν 11 παίκτες στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άπαντες έχουν γυρίσει στη γαλλική πρωτεύουσα κι έχουν τεθεί στη διάθεση του Γκαλτιέ, με εξαίρεση μόνο τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι, που έχει εξασφαλίσει λίγες ημέρες άδειας παραπάνω.

Ο Γκαλτιέ λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει κανονικά στην ενδεκάδα τόσο τον Εμπαπέ, όσο και τον Νεϊμάρ. Από τους μουντιαλιακούς άσους, αναμένονται επίσης βασικοί ο Μαρκίνιος, ο Ντανίλο Περέιρα και ο Βιτίνια. Αντίθετα, μάλλον θα πάρει κάποιες έξτρα ανάσες ο Χακίμι, ενώ είναι εκτός λόγω τραυματισμών οι Μέντες, Ρενάτο Σάντσες και Κιμπεμπέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η Παρί θα κατέβει απόψε με δυνατή ενδεκάδα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι σε έναν αντίπαλο με μόλις μία νίκη σε 15 αγώνες. Άλλωστε, την τελευταία πενταετία, οι Παριζιάνοι έχουν ρεκόρ 4-1-0 στο Παρκ ντε Πρενς κόντρα στο Στρασβούργο, με τις τρεις από τις τέσσερις νίκες τους, να συνδυάζονται με Over 3,5 (5-2, 4-0, 4-2).

Ο άσος με Over 3,5 ανεβαίνει στο 2.15 και μπορεί να ξεπεράσει το 2.85 με το anytime του Εμπαπέ, ο οποίος έρχεται με τρομερή φόρα από το Κατάρ. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ με οκτώ γκολ, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ τρικ στον τελικό και φυσικά τη δεδομένη στιγμή είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής και αγαπητός Γάλλος σε ολόκληρη τη χώρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλερμόν – Λιλ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 20:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο: 1 & Over 3,5 & Εμπαπέ anytime (απόδοση 2.87), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ