TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Σαμπιονά στο 4.20

Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Ναντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό 2022 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε μία γαλλική δυάδα.

Μετά την Premier League, το δεύτερο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά το Μουντιάλ είναι η γαλλική Ligue 1.

Αζαξιό – Ανζέ (16:00 Live από το SPORT24). Εξάποντο στην ουρά, 18η η Αζαξιό με 12 πόντους, 20ή και τελευταία η Ανζέ με 8. Στην Αζαξιό η διακοπή κύλησε χωρίς ιδιαίτερα θέματα, αντίθετα στην Ανζέ τα πράγματα φαίνονται αρκετά μπερδεμένα.

Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό η Ανζέ και η διοίκησή της αποφάσισε στη διακοπή να διώξει από τον πάγκο τον Ζεράλντ Μπαντίκλ. Αυτό βέβαια δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, το ανησυχητικό όμως για την Ανζέ είναι ότι η διοίκησή της δεν έψαξε να βρει κάποιον δοκιμασμένο τεχνικό για να παλέψει την κατηγορία, αλλά, σε μια λογική βλέποντας και κάνοντας, έδωσε τα ηνία στον παντελώς άγνωστο Αμπντέλ Μπουαζαμά, που ήταν διευθυντής στις ακαδημίες της και θεωρείται δύστροπος και αυταρχικός χαρακτήρας.

Βάλε και στο λογαριασμό πως από την Ανζέ θα λείπουν σήμερα οι δύο πιο σημαντικοί παίκτες της, οι διεθνείς με το Μαρόκο Μπουφάλ και Ουνάχι, που έχουν ακόμη ρεπό μετά το Κατάρ και έτσι κι αλλιώς θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθούν τον Ιανουάριο, και καταλαβαίνεις πως η Αζαξιό έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα σωτηρίας.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρουά – Ναντ (16:00 Live από το SPORT24). Η Τρουά ήταν μια ακόμη ομάδα που άλλαξε προπονητή στη διακοπή, αλλά κι αυτή επέλεξε μια –το λιγότερο- αμφιλεγόμενη λύση, τον 41χρονο Αυστραλό Πάτρικ Κισνόρμπο. Ως παίκτη, ίσως και να τον θυμάσαι, τη δεκαετία 2005-2015 έκανε καριέρα ως στόπερ στην Αγγλία, αλλά ως προπονητής δύσκολα να σου λέει κάτι, μόνο τη Μέλμπουρν στην πατρίδα του έχει προπονήσει και ο λόγος που πήρε τη δουλειά είναι απλώς ότι Τρουά και Μέλμπουρν ανήκουν στο ίδιο γκρουπ ιδιοκτησίας, στο City Group, που έχει και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή θα είναι η πρώτη επαφή του Κισνόρμπο με το γαλλικό ποδόσφαιρο και η προσαρμογή δεν φαντάζει εύκολη. Η Ναντ, από την πλευρά της, δεν έκανε καλό πρώτο μισό στη σεζόν, καθώς είχε μπλεχτεί με το Europa League και δυσκολεύτηκε έχοντας δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Είναι όμως ομάδα με σταθερές, έχει τον πολύπειρο Κομπουαρέ στον πάγκο της και η λογική λέει ότι το επόμενο διάστημα θα σκαρφαλώσει βαθμολογικά και θα διορθώσει τη θέση της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανζέ – Αζαξιό: 1 (απόδοση 2.10) 16:00
  • Τρουά – Ναντ: 2 DNB (απόδοση 2.00) 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ