BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Γαλλική δυάδα απόδοσης 3.80

Ο Αμινέ Χαρίτ της Μαρσέιγ κόντρα στον Σιναλί Ντιομαντέ της Λιόν σε αναμέτρηση της Ligue 1
Ο Αμινέ Χαρίτ της Μαρσέιγ κόντρα στον Σιναλί Ντιομαντέ της Λιόν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι στη Ligue 1 της Γαλλίας με δυάδα απόδοσης 3.80

Μετά την επιστροφή της δικής μας Super League και της αγγλικής Premier League, έχουμε πίσω σήμερα και τη γαλλική Ligue 1, με τη 16η αγωνιστική.

Η στήλη θα κάνει στοιχηματική στάση στο Μπρεστ – Λιόν, το βραδινό παιχνίδι του σημερινού αγωνιστικού προγράμματος.

Η επιλογή Πίτερ Μποζ στη Λιόν δεν πέτυχε, και παρότι ο Ολλανδός στηρίχθηκε για 1,5 χρόνο η πορεία της ομάδας πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Στη θέση του επιλέχθηκε ο Λοράν Μπλαν, με τίτλους πρωταθλητή σε Μπορντό και Παρί Σεν Ζερμέν και εμπειρία από τον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας.

Στις πρώτες ημέρες του μίλησε για έλλειμα αυτοπεποίθησης στην ομάδα και κακή φυσική κατάσταση. Εκεί έριξε το βάρος της δουλειάς, έχοντας μπροστά του 45 γεμάτες ημέρες προετοιμασίας για να δουλέψει στα κακώς κείμενα.

Στα υπέρ του πως το ρόστερ της Λιόν δεν είχε αρκετούς διεθνείς, έτσι οι απουσίες λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ελάχιστες. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και το γιορτινό πρόγραμμα βοηθά για να γυρίσει το κλίμα για τα καλά. Μπρεστ σήμερα και Κλερμόν στην πρωτοχρονιάτικη αγωνιστική επιτρέπουν σκέψεις για 2/2, με έξι βαθμούς να δίνουν ώθηση στην ομάδα να πλησιάσει ξανά τις πρώτες θέσεις.

Η Μπρεστ μετά την απόλυση Ζακαριάν πήγε με τον υπηρεσιακό Γκρουζί μέχρι τη διακοπή. Εκεί θα έβρισκε προπονητή, αλλά τελικά δεν βρήκε! Ο τεχνικός διευθυντής έδωσε παράταση στην αναζήτηση, μιλώντας για νέο πρόσωπο στον πάγκο της κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Το διπλό παίζει στα όρια του διπλασιασμού και μπορεί να αποτελέσει την πρώτη επιλογή της αγωνιστικής.

Σε ειδικά στοιχήματα, πηγαίνουμε στην απογευματινή έξοδο της Μονακό στη Βουργουνδία με αντίπαλο την Οσέρ. Η Οσέρ ξεκίνησε τη σεζόν με τον φουλ επιθετικογενή Φιρλάν, που την ανέβασε αλλά σύντομα αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική με την πρόσληψη του Πελισιέ. Προπονητής του 1-0, με βάρος στην άμυνα και καλή δουλειά στις στημένες φάσεις.

Aπό πέντε κόρνερ και πάνω κέρδισε η Οσέρ και στα τρία ματς του Πελισιέ στον πάγκο της. Η Μονακό του Κλεμέντ παίζει αρκετά από τα πλάγια, με το τελευταίο της εκτός στην Τουλούζ να έχει συνολικά 13 κόρνερ. Στο 1.90 τα over 9,5 κόρνερ στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσέρ - Μονακό: Οver 9,5 κόρνερ (απόδοση 1.90), 18:00
  • Μπρεστ – Λιόν: 2 (απόδοση 2.00), 22:00

Καθημερινά στο BetMarket.gr αναλύσεις, παρασκήνιο, στατιστικά, ψαγμένα ειδικά και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ