ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Η ντεφορμέ Ναντ και το ντέρμπι του μίσους, δυάδα στο 2.75

Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ κόντρα στη Ρεμς
Ο άσος της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι του γαλλικού βορρά ανάμεσα στη Λιλ και τη Λανς και το παιχνίδι της Ναντ στην έδρα της Ρεν.

Η Ναντ πέρυσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, αφού κατέκτησε το κύπελλο Γαλλίας και επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. Φέτος όμως τα πράγματα μόνο ιδανικά δεν εξελίσσονται για την ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ.

Ρεν - Ναντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League είναι φανερό ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί και τις δύο διοργανώσεις και αυτό έχει ως συνέπεια να μετράει σοβαρές απώλειες. Σε 13 επίσημα ματς φέτος τα “καναρίνια” έχουν σημειώσει μόλις δύο νίκες. Η μία επί της νεοφώτιστης Τουλούζ και η άλλη στις καθυστερήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά το βαρύ 4-1 στο Μονακό, όπου απλά μείωσε στο φινάλε με αυτογκόλ, υπέστη άλλη μία ήττα την Πέμπτη, αυτή τη φορά στο Φράιμπουργκ για το Europa League. Η Ναντ έπαιξε πίσω από την μπάλα και άντεξε για ένα ημίχρονο στην πίεση των Γερμανών, χωρίς να δεχθεί σοβαρές φάσεις. Στην επανάληψη όμως λύγισε και τελικά ηττήθηκε εύκολα με 2-0.

Συμπλήρωσε έτσι σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη (0-1-4), έχοντας σε αυτό το διάστημα μόλις τρία γκολ υπέρ και 12 κατά.

Το πόσο άσχημα παίζει η Ναντ επιβεβαιώνεται απόλυτα και από τα xGoals. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη Ligue 1, η Ναντ ήταν σε όλα χειρότερη. 0,41-3,50 xGoals στο εντός έδρας 3-0 από την Παρί. 1,30-0,59 στην ήττα με 3-2 εκτός έδρας από τη Λοριάν. 0,78-0,97 στο εντός έδρας 0-0 με τη Λανς. Και 2,18-0,41 στην ήττα με 4-1 στο Μονακό.

Το πρόγραμμα βουνό για τη Ναντ συνεχίζεται, αφού το σύνολο του Κομπουαρέ δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της φορμαρισμένης Ρεν (18:05 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η οποία είναι αήττητη οκτώ σερί παιχνίδια (5-3-0).

Η Ρεν κέρδισε 2-1 στο 89' την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη, για το Europa League. Προηγουμένως όμως είχε βγάλει μεγάλο διπλό στο Στρασβούργο με 3-1 και είχε πάρει ισοπαλία 1-1 μέσα στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ, που πραγματοποιεί φέτος πορεία πρωταθλητισμού.

Η φόρμα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη και ο άσος στο 1.60 κρίνεται απολύτως φυσιολογικός, δεδομένου ότι η Ρεν έχει βάλει 14 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έδρας με Αζαξιό, Μπρεστ, Οσέρ, Φενέρ και Ντιναμό Κιέβου. Επίσης, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ότι η Ρεν μετράει τρεις σερί νίκες εντός έδρας (3-2, 1-0, 1-0) κόντρα στη Ναντ και τέσσερις την τελευταία πενταετία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λιλ - Λανς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το μεγάλο ματς της βραδιάς είναι το Λιλ – Λανς (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι στο γαλλικό βορρά και ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων υπάρχει σφοδρή αντιπαλότητα.

Η Λιλ με τον Πάουλο Φονσέκα στο τιμόνι της φέτος έχει αποκτήσει μία πολύ πιο επιθετική λογική. Χρειάζεται πάντως δουλειά για να βρει ισορροπία. Για παράδειγμα, στο τελευταίο ματς με τη Λοριάν, ηττήθηκε 2-1, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Το εντυπωσιακό με τη Λιλ είναι ότι μετράει 8/8 Goal/Goal φέτος στη Ligue 1 και 7/8 Over 2,5.

Στον αντίποδα, η Λανς πραγματοποιεί σπουδαία πορεία και έχει βάλει πλώρη φέτος για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το σύνολο του Φρανκ Εζ είναι αήττητο στις πρώτες εννιά αγωνιστικές (6-3-0).

Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε ένα πέναλτι για να λυγίσει με 1-0 (81') τη Λιόν, ωστόσο η νίκη ήρθε απόλυτα δίκαια, αφού όπως μαρτυρούν και τα xGoals (2,99-0,08) το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονότερμα.

Γενικά, η Λανς είναι από τις ομάδες που δημιουργούν ευκαιρίες και στη λίστα με τα xGoals υπέρ (18,61) είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει πάρει 10 γκολ από τους δύο επιθετικούς της, τον Βέλγο Οπεντά και τον Γάλλο Σοτοκά.

Εξαιρετικά ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή έχει ασφαλώς και η Λιλ, με τον δαιμόνιο επιθετικό χαφ Ουνάς, τον Καναδό σκόρερ Ντέβιντ (6 γκολ), τον εκρηκτικό Μπαμπά (3 γκολ) και ασφαλώς τον πολύπειρο Καμπελά.

Από τα πιθανά Goal/Goal του προγράμματος σε τιμές άνω του 1.70. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι στο ίδιο γήπεδο η Λανς είχε κερδίσει με 2-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεν – Ναντ: 1 (απόδοση 1.60), 18:05
  • Λιλ – Λανς: Goal/Goal (απόδοση 1.73), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ