ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Η Ναντ ανεβάζει το διπλό της Παρί στο 2.30

Ο άσος της Ναντ, Λουντοβίκ Μπλας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ο άσος της Ναντ, Λουντοβίκ Μπλας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, η Ναντ, υποδέχεται απόψε την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 Novasports 2HD, LIVE από το SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει ξανά και τον περασμένο Ιούλιο για το Σούπερ Καπ, με τους Παριζιάνους να επικρατούν άνετα με 4-0.

Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ναντ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-3-1. Μοναδική της ήττα από τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία με ένα αυτογκόλ (2-1) του στόπερ Παλουά στο 82ο λεπτό.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ πήρε ισοπαλία 1-1 στο Στρασβούργο, έχοντας πιο επιθετική διάθεση από τον αντίπαλο, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε ο Μουσταφά Μοχάμεντ στο 85ο λεπτό. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει και στο 3-1 επί της Τουλούζ, για την τέταρτη αγωνιστική.

Ο Μοχάμεντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Γαλατασαράι και είναι ένας από τα τρία νέα πρόσωπα στην επιθετική γραμμή της Ναντ. Τα άλλα δύο είναι ο εξτρέμ Γκεσάν, που ήρθε δανεικός από τη Νις και ο φορ Γκαναγκό, που αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου από τη Λανς και θα είναι απόψε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ο 23χρονος επιθετικός είναι η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή των κυπελλούχων Γαλλίας, αφού κόστισε πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Νέο πρόσωπο θεωρείται και ο εξτρέμ Μπαμπά, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Αμιάν.

Κορυφαίος πάντως όλων είναι ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Μπλας, ο οποίος την περσινή σεζόν σημείωσε 10 γκολ και είχε 5 ασίστ στη Ligue 1. Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο ταχύτατος εξτρέμ Σάιμον, ωστόσο ο Νιγηριανός είναι εκτός για το αποψινό ματς με την Παρί. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλοτε διεθνή Γάλλο χαφ Μούσα Σισοκό (πρώην Νιούκαστλ, Τότεναμ), ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουότφορντ με 2 εκατ. ευρώ και είναι η πιο ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή για τα "καναρίνια".

Σε ό,τι αφορά στην Παρί, μετά την απρόσμενη γκέλα με τη Μονακό (1-1), επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας άνετα με 3-0 στην έδρα της Τουλούζ. Σκόραραν ξανά Νεϊμάρ και Εμπαπέ κι έφτασαν τα επτά και πέντε γκολ αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το σύνολο του Γκαλτιέ, με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, όπου είχε 2,72 xGoals, αλλά σκόραρε μόλις ένα γκολ, σε όλα τα υπόλοιπα ματς της σεζόν πέτυχε από τρία και πάνω.

Το ενδεχόμενο να κάνει κάτι παρόμοιο και στο Μποζουάρ είναι αρκετά πιθανό και για αυτό το διπλό με Over 2,5 προσφέρεται μόλις στο 1.50. Στοιχηματικά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κυνηγήσουμε ένα γκολ από τη Ναντ, η οποία στα περισσότερα παιχνίδια της βγάζει θάρρος και δεν περιμένει απλά στο μισό γήπεδο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το xGoals, όπου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα με τα περισσότερα στη Ligue 1, παρότι έχει έχει δώσει τρία από τα πέντε παιχνίδια της, εκτός έδρας. Στο 2.30 ανεβαίνει το διπλό με Goal/Goal.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ναντ είχε κερδίσει με 3-1 εντός έδρας την Παρί. Το τρίτο γκολ το είχε σημειώσει ο Μπλας. Τα άλλα δύο είχαν πετύχει ο βασικός μπακ Μερλέν, που είναι τραυματίας απόψε και ο ταχύτατος φορ Κόλο Μουανί, που πήρε μεταγραφή στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Γενικά, η Παρί μετράει επτά διπλά στις τελευταίες εννιά επισκέψεις της στο Μποζουάρ, κρατώντας το μηδέν τέσσερις φορές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.30), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ