TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Προσθήκες που κάνουν την διαφορά, τριάδα με απόδοση 4.40

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Σε τρεις αναμετρήσεις ρίχνει το βάρος ο Τσάρλυ από το σαββατιάτικο (03/09) στοιχηματικό πρόγραμμα.

Έφθασε μία ανάσα από το να πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα στο Άνφιλντ η Νιούκαστλ, πλήρωσε τις καθυστερήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της και δέχτηκε ένα σκληρό γκολ ενώ είχε εκπνεύσει ο έξτρα χρόνος.

Προγνωστικά Αγγλία: Επιστροφή στις νίκες

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομάδα του Έντι Χάουι είναι φανερό πως προοδεύει. Ο Ισάκ με το καλημέρα έδειξε πως θα κάνει μεγάλη διαφορά στην Premier League. Έφυγε δύο φορές στην πλάτη της άμυνας της Λίβερπουλ και σκόραρε, τη δεύτερη ήταν οφσάιντ. Η Νιουκάστλ κέρδισε τη Νότιγχαμ εύκολα με 2-0 στην πρεμιέρα, στη συνέχεια είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Κατάφερε να αποσπάσει το 0-0 στην έδρα της Μπράιτον, να πάρει βαθμό από τη Σίτι 3-3, ισοπαλία και στην έδρα της Γουλβς και για μία άμυνα δεν έσπασε το αήττητο της στο Άνφιλντ.

Υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (17:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24 ), η εικόνα της είναι για να αρχίσει να κερδίζει. Η ομάδα του Βιεϊρά προβλημάτισε με την εικόνα της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ. Ισοφαρίστηκε δίκαια στο 88ο λεπτό, θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα σε δύο φάσεις στην συνέχεια, ενδεικτικά τα xG 0,72 - 2,14. O άσος στο 2.05 στον μέσο όρο των εταιριών.

Έχει πληρότητα η Τότεναμ

Η Τότεναμ έχει ρόστερ που της δίνει το δικαίωμα να κερδίζει εύκολα τις μικρομεσαίες ομάδες. Ο Κόντε με τις προσθήκες των Κουλουσέφσκι τον Ιανουάριο και των Πέρισιτς, Ριτσάρλισον το καλοκαίρι, έδωσε κάτι που είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη οι Σπερς. Τους πρόσφερε πληρότητα στην αποτελεσματικότητα. Δηλαδή για να δημιουργήσουν ευκαιρία και να σκοράρουν δεν είναι απαραίτητο, η επίθεση να ξεκινήσει και να τελειώσει από τους Σον, Κέιν, υπάρχουν πλέον πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να απειλήσουν τον αντίπαλο.

Η Φούλαμ (17:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ) έχει μπει καλά στη σεζόν δείχνει πως αυτήν την φορά, δεν ανέβηκε για να πέσει άκλαυτη, αλλά θα δώσει την μάχη της και μπορεί να παραμείνει στην Premier League. Δεν έχει πάντως το βάθος της Τότεναμ, είναι εναντίον της το γεγονός πως πάμε σε τρίτο παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα. Ο άσος στο 1.48 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Γαλλία: Καθαρίζει τα εύκολα

Η Λιόν έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ μετά από αυτό της Παρί. Μπορεί να έχασε τον Πακετά, όμως το καλοκαίρι επέστρεψαν οι Λακαζέτ, Τολισό, αποκτήθηκε ο Ταλιαφίκο, ενώ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Τετέ, που ήρθε στα τέλη της προηγούμενης σεζόν από την Σαχτάρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αξιοποιεί προς το παρόν το εύκολο πρόγραμμα η ομάδα του Πίτερ Μπος, που κερδίζει τις αδύναμες ομάδες που υποδέχεται (20:00 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24). Μέχρι στιγμής έχει επικρατήσει 2-1 της Αζαξιό, 4-1 της Τρουά, 2-1 της Οσέρ. Έχει δώσει μόλις ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην Ρεμς και αναβλήθηκε το εκτός έδρας με τη Λοριάν. Η Ανζέ έχει χάσει τρία συνεχόμενα βατά παιχνίδια με άνεση και καθαρό σκορ. 1-3 εντός από την Μπρεστ, 3-1 εκτός από την Τρουά και 2-4 εντός από την Ρεμς. Ο άσος με over 1,5 στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιουκάστλ - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 2.05), 17:00
  • Τότεναμ - Φούλαμ: 1 (απόδοση 1.48), 17:00
  • Λιόν - Ανζέ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.45), 20:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ