ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Έξω από το κουτί

Ο Μαξένς Κακρέ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Ο Μαξένς Κακρέ της Λιόν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

To Match Money ψάχνει για πιθανά μεγάλα αουτσάιντερ στο πρόγραμμα του Σαββάτου και ξεχωρίζει μια περίπτωση από τη γαλλική Ligue 1.

Λανς – Λιόν. Κανονικά, δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση με τις αποδόσεις της αγοράς, που θέλουν τον άσο στα επίπεδα του 1,70 και το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν το 4,50. Και πώς να είχαμε δηλαδή αντιρρήσεις όταν η Λιόν είναι το… ανέκδοτο της φετινής σεζόν στη Γαλλία και τελευταία στη βαθμολογία με μόλις 7 βαθμούς. Κι όταν η Λανς, από την άλλη, έστω κι αν δεν έχει πιάσει τα περσινά επίπεδά της, παραμένει μια ομάδα από το πάνω ράφι του γαλλικού ποδοσφαίρου: 6η στη βαθμολογία και στο κυνήγι της Ευρώπης.

Υπάρχουν όμως δύο αλλά, που δίνουν το ερέθισμα για να σκεφτεί κανείς έξω από το κουτί. Το πρώτο ότι η Λιόν, που δεν είναι τόσο ότι δεν έχει καλό ρόστερ (4ο φαβορί δινόταν για τον τίτλο το καλοκαίρι, πίσω μόνο από Παρί, Μαρσέιγ, Μονακό) αλλά το ότι οι Αμερικάνοι που την αγόρασαν την περασμένη άνοιξη είναι εκτός τόπου και χρόνου με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή πριν από λίγες μέρες.

Η Λιόν είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον Λοράν Μπλαν, γρήγορα αυτός φάνηκε πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους Αμερικανούς, και τον αντικατέστησε ο Ιταλός Φάμπιο Γκρόσο, που εξαρχής φάνηκε λανθασμένη επιλογή.

Ο Γκρόσο δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να δέσει με τα αποδυτήρια και η απόλυσή του είναι δεδομένο πως χαροποίησε τους παίκτες. Και συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις τα αποδυτήρια παίρνουν την κατάσταση πάνω τους και βγάζουν θετική αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το δεύτερο ότι η Λανς προέρχεται από την ιστορική συντριβή στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 6-0. Στη Λανς προσπαθούν να το περάσουν ως ατύχημα μιας βραδιάς και να βρουν κίνητρο για απαντήσεις, αλλά τα πράγματα σαφώς και δεν είναι τόσο απλά. Μια γερή σφαλιάρα όντως μπορεί να βγάλει εγωισμό κάποιες φορές, όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να αφήσει σημάδια. Μια εξάρα είναι πάντα μια εξάρα και όπως και να το δεις σε κάνει πιο ευάλωτο ψυχολογικά.

Στο 4,80 είναι η μέγιστη τιμή του διπλού, αλλά είναι μάλλον καλύτερη επιλογή το 3,50 του DNB. Κι αυτό γιατί η Γαλλία είναι πρωτάθλημα που έχει πολύ Χ, για την ακρίβεια η φετινή Ligue 1 έχει μακράν τα περισσότερα Χ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: 33,91% X η Γαλλία, 29,5% η Ισπανία, 26,92% η Ιταλία, 24,07% η Bundesliga και 20% η Premier League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς – Λιόν: 2 DNB (απόδοση 3.50), 18:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ