ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Europa League: Τα Goal/Goal της Ρεν και η έδρα της Ζάλτσμπουργκ

Ο Νοά Οκαφόρ με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ σε ματς κόντρα στην Μίλαν | 6 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Νοά Οκαφόρ με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ σε ματς κόντρα στην Μίλαν | 6 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 FLORIAN SCHROETTER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Σαχτάρ - Ρεν και Ζάλτσμπουργκ - Ρόμα.

Η Σαχτάρ παίζει στη Βαρσωβία με τη Ρεν για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League (19:45 Live από το SPORT24). Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν καθαρό φαβορί για την πρόκριση, στο 1.40 τη γαλλική ομάδα και απόψε το διπλό παίζει λίγο πάνω από το 2.20.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Σαχτάρ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανίας, αφενός δεν παίζει στη φυσική της έδρα, αφετέρου βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε γηγενείς ποδοσφαιριστές. Επίσης, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παραχώρησε με μεταγραφή στην Τσέλσι τον κορυφαίο της παίκτη, Μικχάιλο Μούντρικ. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι Ουκρανοί είναι χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 23 Νοεμβρίου, όταν και διεκόπη το εγχώριο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά βέβαια, δεν σημαίνουν ότι η ομάδα του Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς θα παραδοθεί άνευ όρων. Η Σαχτάρ έδειξε και στον όμιλο του Champions League, όπου τερμάτισε τρίτη πίσω από Ρεάλ και Λειψία, ότι είναι μία καλά δεμένη και συσπειρωμένη ομάδα, που παίζει και για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Από την άλλη, η Ρεν είναι από τις πιο επιθετικές ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος και μετράει φέτος 11/11 αμφίσκορα εκτός έδρας. Επίσης, στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της και έφερε 5/6 Goal/Goal, εκ των οποίων και το 2-1 επί της Ντιναμό Κιέβου. Αντίστοιχα, η Σαχτάρ είχε 5/6 Goal/Goal στο δικό της ευρωπαϊκό όμιλο. Πρώτη επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ κόντρα στη Ρόμα (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Φαβορί εδώ για την πρόκριση είναι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο 1.45. Αντίθετα, το ενδεχόμενο να προκριθούν στους “16” οι πρωταθλητές Αυστρίας προσφέρεται στο 2.70.

Οι “ταύροι” ξεκίνησαν τον όμιλο του Champions League με έξι βαθμούς και χωρίς ήττα (1-3-0), όμως έχασαν από Τσέλσι και Μίλαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και τελικά περιορίστηκαν στην τρίτη θέση. Έτσι θα διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή διάκριση στο Europa League, όπου το 2018 είχαν φτάσει ως τα ημιτελικά.

Η Ζάλτσμπουργκ (Νο. 27) έχει πλέον καθιερωθεί στην πρώτη 30αδα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και κάθε χρόνο πραγματοποιεί αξιόλογες πορείες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά ματς εντός έδρας έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι, έχει κρατήσει στην ισοπαλία ομάδες όπως η Μίλαν και η Μπάγερν, ενώ κέρδισε αντιπάλους όπως η Λιλ, η Βόλφσμπουργκ και η Σεβίλλη.

Η Red Bull Arena αναμένεται απόψε κατάμεστη, αφού έχουν φύγει 29.000 εισιτήρια και το διπλό της Ρόμα είναι μάλλον για κόντρα, δεδομένου ότι οι αποδόσεις υποτιμούν τη δυναμική της ταλαντούχας και νεανικής Ζάλτσμπουργκ.

Η ιταλική ομάδα είναι το μεγάλο όνομα στο ζευγάρι, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει στο Λέτσε το περασμένο Σάββατο, αποκλείστηκε στο κύπελλο από την ουραγό Κρεμονέζε και εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της. Εξάλλου, στον όμιλο του Europa League έχασε στη Βουλγαρία από τη Λουντοργκόρετς, έφερε 1-1 στη Σεβίλλη με την Μπέτις και κέρδισε δύσκολα στο Ελσίνκι.

Στο 1.55 να μην ηττηθεί η Ζάλτσμπουργκ. Στο 2.70 σε δυάδα με το Goal/Goal στη Βαρσωβία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ – Ρεν: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 19:45
  • Ζάλτσμπουργκ – Ρόμα: 1Χ (απόδοση 1.55), 19:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ