ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Europa League: Το 5.50 του Μπέκερ και η φόρμα της Μονακό

Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου, Σεράλντο Μπέκερ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Αγιαξ - Ουνιόν Βερολίνου και Λεβερκούζεν - Μονακό.

Μετά την πρώτη δόση των αγώνων για τη φάση των "16" του Champions League, σειρά παίρνουν τα παιχνίδια για τα πλέι οφ σε Europa League και Conference League. Ειδικά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχουν σχηματιστεί πολύ δυνατά ζευγάρια.

Ένα εξ αυτών το Άγιαξ – Ουνιόν Βερολίνου (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Εδώ το διπλό άνοιξε στο 4.30 κατά μέσο όρο, αλλά έχει υποχωρήσει στο 3.85, καθώς οι Βερολινέζοι πραγματοποιούν φέτος πορεία πρωταθλητισμού στην Bundesliga και βρίσκονται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Η Ουνιόν έχει κάνει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς μέσα στο 2023. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως οι τέσσερις από αυτές τις νίκες, ήρθαν με ανατροπή. Τελευταία το 2-1 επί της Λειψίας, στη Red Bull Arena, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν αήττητος 18 σερί επίσημα ματς!

Για την Ουνιόν, το αποψινό παιχνίδι έχει ιστορική σημασία, καθώς για πρώτη φορά προκρίνεται από ευρωπαϊκό όμιλο. Πρώτη φορά λοιπόν, παίζει στην Ευρώπη μετά τη χειμερινή διακοπή. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας ότι θα αναμετρηθεί με ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Άγιαξ, παίζοντας σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές σκηνές, όπως η Αμστερνταμ Αρίνα. Μην ξεχνάμε ότι οι Βερολινέζοι έχουν δώσει στην ιστορία τους μόλις 18 ευρωπαϊκά ματς.

Ο στοιχηματικές δίνουν φαβορί για την πρόκριση τον Άγιαξ, ωστόσο σέβονται πολύ την πορεία της Ουνιόν και προσφέρουν τον Αίαντα στο 1.70+. Φυσικά, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης για τα ευρωπαϊκά γαλόνια των δύο αντιπάλων, όμως είναι εμφανές πως ο Άγιαξ δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του.

Στον όμιλο του Champions League δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Νάπολι και τη Λίβερπουλ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι μόλις στην τρίτη θέση. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα ανάγκασαν τη διοίκηση να απομακρύνει τον Αλφρεντ Σρόιντερ και την ομάδα θα τρέξει ως το τέλος της σεζόν ο Τζον Χέιτινγκα. Ο άλλοτε στόπερ του Άγιαξ έχει 4/4 νίκες στην Eredivisie, από τότε που ανέλαβε το τιμόνι των πρωταθλητών Ολλανδίας, ωστόσο το παιχνίδι με τη σκληροτράχηλη Ουνιόν είναι εντελώς διαφορετικών απαιτήσεων.

Στην Ουνιόν θεωρούν ότι απόψε δίνουν το πιο σημαντικό ματς της ιστορίας τους, επομένως αξίζει να στηρίξουμε τη δίψα και τη φόρμα τους. Στο 1.80 να μη χάσουν οι Βερολινέζοι. Εναλλακτικά, μπορούμε να κυνηγήσουμε το καλοπληρωμένο anytime του Σεράλντο Μπέκερ στο 5.50!

Ο 28χρονος επιθετικός της Ουνιόν γεννήθηκε στο Άμστερνταμ, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αγιαξ, ωστόσο δεν πήρε ποτέ ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Από εκεί, μεταπήδησε στην Τσβόλε και εν συνεχεία στην Ντεν Χάαγκ. Από το 2019/20 είναι κάτοικος Βερολίνου και φέτος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με επτά γκολ στην Bundesliga (πρώτος σκόρερ της Ουνιόν).

Δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελε μία μέρα να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άγιαξ και απόψε του δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να σκοράρει μέσα στην Αρίνα. Άλλωστε, η Ουνιόν θα προσπαθήσει να χτυπήσει κυρίως στη μετάβαση και ο ταχύτατος Μπέκερ είναι ιδανικός για τέτοιου είδους παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ ανταγωνιστικό αναμένεται και το παιχνίδι στην BayArena ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Μονακό (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Φαίνεται αυτό και στις αποδόσεις, καθώς η Μπάγερ είναι οριακό φαβορί για την πρόκριση, στο 1.87, τη στιγμή που η Μονακό πληρώνει 1.93 για να βρεθεί στους "16". Επίσης, το διπλό άνοιξε στο σετ του αγώνα σε τιμές άνω του 4.00 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 3.50-3.60.

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε κάκιστα τη σεζόν και αναγκάστηκε να αλλάξει τεχνικό. Με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο κατάφερε να περισώσει την τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League πίσω από Πόρτο και Κλαμπ Μπριζ και στο πρωτάθλημα επιχειρεί αντεπίθεση για να προλάβει έστω την έβδομη θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει εισιτήριο στο Conference League.

Στον αντίποδα, η Μονακό είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη γαλλική λίγκα και μετά τη διακοπή έχει ρεκόρ 6-2-0. Μάλιστα, προέρχεται από το σπουδαίο 3-1 επί της Παρί, με τον φορμαρισμένο Μπεν Γεντέρ να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ.

Οι Μονεγάσκοι έχουν αντιμετωπίσει έξι φορές στο παρελθόν τις “ασπιρίνες” και έχουν χάσει μόνο μία (3-2-1). Επίσης, διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες, που γνωρίζουν καλά το γερμανικό πρωτάθλημα, όπως ο πρώην άσος της Γκλάντμπαχ, Μπριλ Εμπολό και φυσικά ο άλλοτε φορ της Λεβερκούζεν, Κέβιν Φόλαντ.

Το πιθανότερο είναι πως οι δύο ομάδες θα αφήσουν ανοιχτές εκκρεμότητες εν όψει του επαναληπτικού στο Πριγκιπάτο, επομένως έχει λογική να πάμε στη διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αγιαξ – Ουνιόν Βερ.: Μπέκερ Anytime (απόδοση 5.50), 19:45
  • Λεβερκούζεν – Μονακό: Χ2 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ