TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το Europa League ανοίγει παράθυρο στην επιτυχία

Ο Οκάμπος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Οκάμπος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Σεβίλλης @ 2022 MIGUEL MORENATTI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Europa League και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα.

Ο Τσάβι στις αρχές του 2023 πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο του σαν προπονητής της Μπαρτσελόνα, με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Φαίνεται όμως πως θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Τρομερό το ρεκόρ της Μπάρτσα

Η Μπάρτσα έχει προβάδισμα οκτώ βαθμών στο πρωτάθλημα από τη Ρεάλ και έχει περάσει από πολύ δύσκολες έδρες φέτος. Την Κυριακή υποδέχεται την Κάντιθ, οπότε ο Τσάβι σήμερα δεν θα χρειαστεί να κάνει ροτέισον. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγ, όμως οι Καταλανοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Από την ημέρα που έχασε από την Μπάγερν στις 26 Οκτώβρη, η Μπαρτσελόνα τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 16-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η μία από τις δύο ισοπαλίες είναι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με την Μπέτις, που τον κέρδισε στα πέναλτι. Η άλλη στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Βελτιωμένη είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει χρόνο όμως για να γίνει ομάδα που θα μπορεί να κατακτά μεγάλους τίτλους. Ο άσος ανάμεσα στο 1.75-1.80.

Από τρεις σερί νίκες η Γιούβε

Έστω και με πολύ ζόρι, καθώς χρειάστηκε να ακυρωθεί από τον VAR γκολ της Φιορεντίνα, η Γιουβέντους πέτυχε τρίτη νίκη στη σειρά και πιστοποίησε την ανοδική της πορεία. Έχουν βοηθήσει σημαντικά οι επιστροφές των Κιέζα και Ντι Μαρία.

Το Europa League δίνει το δικαίωμα στη Γιουβέντους να διεκδικήσει ένα μεγάλο τρόπαιο, το οποίο μπορεί να την οδηγήσει και στους ομίλους του Champions League την ερχόμενη σεζόν. Δίχως ιδιαίτερη πίεση στο πρωτάθλημα οι μπιανκονέρι, είναι δεδομένο πως θα ψάξουν την ευρωπαϊκή διάκριση.

Η Ναντ είναι ένας βατός αντίπαλος και είναι στο χέρι της Γιούβε να πάρει μία εύκολη πρόκριση (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.40 στο μέσο όρο των εταιριών.

Γίνεται ξανά κάστρο το Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη έχει σημαντική βελτίωση το τελευταίο διάστημα και έχει αρχίσει να αξιοποιεί το Σάντσεθ Πιθχουάν. Δεν είχε εντός έδρας νίκη πριν τη διακοπή. Μετά το Μουντιάλ μετρά τέσσερις εντός έδρας νίκες στη σειρά, που την έχουν ανεβάσει στην 12η θέση της La Liga.

Στο πρωτάθλημα θα ψάξει απλά την άνετη παραμονή, από το κύπελλο έχει αποκλειστεί, μόνο το Europa League αφήνει ένα ανοιχτό παράθυρο στην επιτυχία.

Η Αϊντχόφεν δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την προβληματική σεζόν που κάνει ο Άγιαξ. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αποδυναμώθηκε μάλιστα σημαντικά τον Ιανουάριο, με τις αποχωρήσεις του ηγέτη Χάκπο και του εξτρέμ Μαντουέκε. Ο άσος της Σεβίλλης ανάμεσα στο 2.20 και στο 2.25 (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γ.: 1 (απόδοση 1.75-1.80), 19:45
  • Γιουβέντους - Ναντ: 1 (απόδοση 1.40), 22:00
  • Σεβίλλη - Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ