ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Europa League: Ο όμιλος του Ολυμπιακού και οι αποδόσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής (26/08) έμαθε τις ομάδες με τις οποίες θα συγκατοικεί στον όμιλο του Europa League. Οι πρώτες αποδόσεις της στοιχηματικής αγοράς.

Ο Ολυμπιακός μέσω της διαδικασίας των πέναλτι το βράδυ της Πέμπτης (25/08) υπέταξε στον Απόλλωνα Λεμεσού και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League. Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/08) οι Ερυθρόλευκοι έμαθαν με ποιους θα συγκατοικήσουν στο γκρουπ που θα αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο πρώτος του κάθε ομίλου προκρίνεται στη φάση των "16", ο δεύτερος στα playoffs απέναντι στους 3ους που θα προκύψουν από τους ομίλους του Champions League. Ο τρίτος του γκρουπ του Europa υποβιβάζεται στα playoffs των "16" του Europa Conference League.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θα συμμετάσχει στον έβδομο όμιλο μαζί με την Κάραμπαγκ (Αζερμπαϊτζάν), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Ναντ (Γαλλία). Η στοιχηματική αγορά λίγη ώρα αργότερα έκανε γνωστές τις πρώτες αποδόσεις που αφορούν στο γκρουπ των πρωταθλητών Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση με τους ομίλους, το ενδεχόμενο να κατακτήσει τη διοργάνωση ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 70.00, ενώ επικρατέστερη είναι η Άρσεναλ στο 7.50, με ορισμένες εταιρίες να την προσφέρουν ακόμα και στο 5.25.

Φαβορί για την πρωτιά του ομίλου είναι η Φράιμπουργκ από το 2.40 μέχρι το 2.50. Δεύτερο φαβορί τοποθετείται ο Ολυμπιακός μεταξύ 3.00 και 3.25. Οι αποδόσεις της Ναντ για την πρωτιά κυμαίνονται από το 3.25 μέχρι το 4.50, ενώ τέταρτη για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο είναι η Καραμπάγκ σε απόδοση από 8.00 ως 9.00.

Από εκεί και πέρα το ενδεχόμενο να περάσει από τους ομίλους ο Ολυμπιακός, δηλαδή να τερματίσει σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του γκρουπ, προσφέρεται στην αγορά τις πρώτες αυτές ώρες στο 1.55.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ