BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Με combo στη Γερμανία και γκολ στην Ιταλία

Ο Βίκτορ Μπόνιφεϊς πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν κόντρα στην Γουέστ Χαμ
Ο Βίκτορ Μπόνιφεϊς πανηγυρίζει γκολ της Λεβερκούζεν κόντρα στην Γουέστ Χαμ @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr από τις αποψινές αναμετρήσεις του Europa League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Ρόμα (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ακόμα και σε μέτριες βραδιές, οι "ασπιρίνες" καταφέρνουν και αποφεύγουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο τρέχει ένα απίστευτο σερί από το ξεκίνημα της σεζόν και θέλει να το επεκτείνει πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη επί της Ρόμα.

Στο πρωτάθλημα, παρότι έχει "καθαρίσει" με τον τίτλο, συνέτριψε με 5 τέρματα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δεν λέει να αφήσει το πόδι απ’ το γκάζι. Η Ρόμα από την άλλη δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της, μιας και στον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν δεν έπαιξε στον ρυθμό που ήθελε και δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Αν και κράτησε περισσότερο μπάλα δεν απείλησε πάρα πολύ και δημιούργησε συνολικά 11 ευκαιρίες λιγότερες του αντιπάλου για γκολ.

Αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση η Ρόμα, τότε δεδομένα θα πρέπει να σκοράρει. Γκολ, πάντως, βλέπουμε και από πλευράς Λεβερκούζεν και η αλήθεια είναι πως οι πρωταθλητές Γερμανίας μας πείθουν περισσότερο πως μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 και Over 2,5 σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τον έτερο ημιτελικό του Europa League ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Σε καλή φόρμα οι "μπεργκαμάσκι" με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πέτυχε εντυπωσιακές νίκες εναντίον της Φιορεντίνα και της Έμπολι, ενώ απέσπασε ισοπαλία με τη Μαρσέιγ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον ιστορικό τελικό. Απέναντι στη Μαρσέιγ, η Αταλάντα θα επιδιώξει να επιβάλει την κυριαρχία της στο "Gewiss Stadium" για να προχωρήσει περαιτέρω στη διοργάνωση.

Η Μαρσέιγ από την άλλη, μετρά μόνο δύο νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες, αν και έχει αποδείξει την επιθετική της δυναμική με τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Η αλήθεια είναι πως οι αμυντικές αδυναμίες μακριά από την έδρα της, της έχουν στοιχίσει ως τώρα. Η πρόσφατη ισοπαλία 1-1 με την Αταλάντα της δίνει ψυχολογία, μιας και παραμένει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης, όμως θα πρέπει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Αν κάτι μας αρέσει από το συγκεκριμένο ματς είναι τα γκολ και συγκεκριμένα το Goal/Goal. Σημείο που έφερε η Αταλάντα στην έδρα της στα τελευταία 4/6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε 5 εξ αυτών δέχθηκε γκολ. Αντίστοιχα και η Μαρσέιγ έχει επιβεβαιώσει το σημείο στα τελευταία 5/6 εκτός έδρας ματς. Θα πάμε, λοιπόν, με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ρόμα: 1 και Over 2,5 (απόδοση 2.15), 22:00
  • Αταλάντα – Μαρσέιγ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ