ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Europa League: Έκλεισε το σετ στο Ρέιντζερς - Μπράγκα

Ο Αμπέλ Ρουίθ της Μπράγκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρέιντζερς για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Μουνισιπάλ", Μπράγκα | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022
Ο Αμπέλ Ρουίθ της Μπράγκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρέιντζερς για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Μουνισιπάλ", Μπράγκα | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η φιναλίστ του Europa League, το 2011, Μπράγκα φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και φέτος. Πτωτικά κινείται το διπλό της στον επαναληπτικό με τη Ρέιντζερς.

Στους πρώτους τέσσερις προημιτελικούς του Europa League είχαμε τρεις ισοπαλίες. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς ήταν η Μπράγκα, η οποία κέρδισε με 1-0 στην Πορτογαλία τη Ρέιντζερς και απόψε καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα μέσα στο Ibrox (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν φαβορί την σκωτσέζικη ομάδα για τη νίκη στο αποψινό ματς, σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 2.00, ωστόσο φαβορί για την πρόκριση είναι το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ (άλλοτε τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης), σε τιμές λίγο πάνω από το 1.50.

Ρέιντζερς - Μπράγκα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, χωρίς πολλές φάσεις. Η Μπράγκα πάντως έδειξε πιο ποιοτικά στοιχεία ως ομάδα. Και γκολ βρήκε και δοκάρι είχε και ένα τέρμα της ακυρώθηκε μέσω VAR, γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Γενικά, η Μπράγκα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια, μετρώντας έξι καθαρές εστίες το ίδιο διάστημα. Επίσης, είναι εντυπωσιακό, ότι στην ευρωπαϊκή της ιστορία, τις 12 προηγούμενες φορές που κέρδισε το πρώτο νοκ άουτ ματς στην έδρα της, προκρίθηκε πάντα στην επόμενη φάση.

Από την άλλη, το γεγονός ότι η Ρέιντζερς εξακολουθεί να στερείται τον πρώτο της σκόρερ και κορυφαίο φορ, Μορέλος, αποτελεί σοβαρό χάντικαπ. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που το διπλό ενώ άνοιξε σε τιμές κοντά στο 4.20, έχει πλέον υποχωρήσει στο 3.75 κατά μέσο όρο.

Η Μπράγκα περνάει απόψε και με ισοπαλία, συνεπώς η διπλή ευκαιρία στο 1.80+ είναι μία τίμια επιλογή, καθώς ποντάρουμε μία ομάδα που έχει σκοράρει στα 10 από τα 11 φετινά της ευρωπαϊκά ματς. Οι Πορτογάλοι έδειξαν και στον προηγούμενο γύρο, κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, όπως η Μονακό, ότι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι με τη Μονακό, η Μπράγκα είχε κερδίσει 2-0 εντός έδρας και πήρε ισοπαλία 1-1 στο Πριγκιπάτο, τσεκάροντας με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς – Μπράγκα: Χ2 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ