TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θα γίνει της... ισοπαλίας

Ο Αντρέ Σίλβα με τον Ντεμιράλ στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Αταλάντα
Ο Αντρέ Σίλβα με τον Ντεμιράλ στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Αταλάντα @ 2022 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε ένα τρίξι με ισοπαλίες.

Το Europa League και το Conference League παίρνουν σήμερα τη σκυτάλη από το Champions League, ολοκληρώνοντας έτσι την εβδομάδα των επαναληπτικών προημιτελικών των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Συνολικά, στις δύο διοργανώσεις συνεχίζουν δύο αγγλικές ομάδες, η Γουέστ Χαμ στο Europa League (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24) και η Λέστερ στο Conference League (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο παίζουν τους επαναληπτικούς εκτός έδρας έχοντας φέρει ισοπαλία στα πρώτα παιχνίδια στην Αγγλία, 1-1 η Γουέστ Χαμ με τη Λιόν, 0-0 η Λέστερ με την Αϊντχόφεν.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Λιόν - Γουέστ Χαμ

Πέρα όμως από τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων, η εικόνα που αποκομίσαμε είναι εικόνα δύο όντως ισορροπημένων ζευγαριών, όπου η πρόκριση θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Και η απόδοση που μας χτυπάει στα σετ των δύο αγώνων στη Stoiximan είναι αυτή του Χ, στο 3.82 στο ματς της Ολλανδίας, στο 3,67 σε αυτό της Γαλλίας.

Η Stoiximan βέβαια, όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, προσφέρει τα σετ της με 0% γκανιότα και για αυτό οι τιμές φαίνονται ίσως κάπως ασυνήθιστα μεγάλες. Ακόμη όμως κι αν προσθέταμε τη συνήθη γκανιότα, οι τιμές του Χ θα ήταν γύρω στο 3.60, που και σε αυτή την περίπτωση θα τις θεωρούσαμε υπερβολικές για δύο τέτοια ζευγάρια και για προημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Αϊντχόφεν - Λέστερ

Αταλάντα - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μπέργκαμο έχουμε ιταλογερμανική μονομαχία (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), Αταλάντα – Λειψία στη ρεβάνς του 1-1 στη Γερμανία, που φυσικά άφησε τελείως ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρούμε πως υπάρχουν δύο ενδιαφέροντες στοιχηματικοί δρόμοι.

Ο πρώτος είναι ο πιο προφανής, καθώς το ζευγάρωμα από την ώρα της κλήρωσης άφησε υποσχέσεις για δύο θεαματικούς προημιτελικούς και το πρώτο παιχνίδι, παρά το "φτωχό" 1-1, επιβεβαίωσε την αρχική αίσθηση. Το 1-1 του πρώτου αγώνα ήταν αυτό που λέμε "μαγική εικόνα", με την έννοια ότι εύκολα το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, ένα 2-2, ή ακόμη και ένα 3-3, θα ταίριαζε καλύτερα στην ενέργεια που έβγαλαν οι δύο ομάδες.

2,72-1,97 υπέρ της Λειψίας ήταν εξάλλου τα xGoals του πρώτου παιχνιδιού, στη ρεβάνς περιμένουμε κάτι ανάλογο και το G/G & Over 2,5 στο 1.88 της Stoiximan είναι μια απόλυτα αποδεκτή επιλογή.

Στη λογική πάντως ότι έχουμε ήδη ξεχωρίσει δύο ισοπαλίες από τα οχτώ ματς των προημιτελικών, μπορούμε να κινηθούμε και στο Αταλάντα – Λειψία στην ίδια λογική των προηγούμενων. Στο 3.79, πάντα με 0% γκανιότα, προσφέρεται το Χ στη Stoiximan και μας δίνει, έτσι, τη δυνατότητα να συνθέσουμε ένα τρίξι ισοπαλιών.

Εξάλλου, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν ισχύει πια το εκτός έδρας γκολ, που σημαίνει ότι όλα τα Χ σε αυτά τα τρία ματς που συζητάμε οδηγούν στην παράταση. Κι αν τα ματς είναι, ας πούμε, γύρω στο 70’ ή στο 75’ στην ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ, δεν είναι παράλογο, αντί της επιθυμίας για το γκολ της πρόκρισης, να επικρατήσει ο φόβος για το γκολ του αποκλεισμού.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Αταλάντα - Λειψία

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Λειψία: Χ (απόδοση 3.79 - Stoiximan) 19:45
  • Αϊντχόφεν – Λέστερ: Χ (απόδοση 3.82 - Stoiximan) 19:45
  • Λιόν – Γουέστ Χαμ: Χ (απόδοση 3.67 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ