ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Το "πρέπει" της Εφές και η ευκαιρία της Ζάλγκιρις

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Πλούσια δράση στο αποψινό μενού για την 17η αγωνιστική της EuroLeague, με την διεξαγωγή επτά αναμετρήσεων.

Τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε είναι τα Εφές – Φενέρμπαχτσε (19:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) και Ζάλγκιρις – Μακάμπι (20:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Στο πρώτο χρονικά, η ομάδα του Τσαν αντιμετωπίζει εκείνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο "πρέπει" αφού προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση. Όσον αφορά στο απουσιολόγιο οι Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις και Ερκάν Γιλμάζ παραμένουν εκτός. Αντίθετα, έχουν επιστρέψει οι Ελάιζα Μπράιαντ, Ροντρίγκ Μπομπουά και Άντε Ζίζιτς. Αμφίβολος παραμένει ο Πλάις.

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει αήττητη με τον Σάρας. Μπορεί τα δεδομένα να είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε τέτοιου είδους ντέρμπι, ανάμεσα σε ομάδες από την ίδια χώρα πάντα οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Και στην πρόσφατη αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα, η Εφές είχε επικρατήσει κόντρα στη… λογική και αμέσως μετά η Φενέρ έλυσε τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ιτούδη. Το 2.32 στον άσο έχει αξία και θα είναι η επιλογή μας.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Τουλάχιστον άδικο το 0/2 της Ζάλγκιρις απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα. Ήταν αρκετά καλή και στα δύο παιχνίδια, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Η στήριξη της διοίκησης στον Μακσβίτις έχει απομακρύνει προς το παρόν τις αμφιβολίες για το μέλλον του Λιθουανού κόουτς και η ομάδα συνεχίζει ενωμένη.

Η Μακάμπι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ οι ξένοι της αρνήθηκαν να παίξουν στα παιχνίδια της εγχώριας λίγκας, αφού ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης συνεχίζεται. Με τη δύναμη που αντλούν οι γηπεδούχοι από την έδρα τους υπάρχει αξία στον άσο σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές - Φενέρμπαχτσε: 1 (απόδοση 2.32), 19:30
  • Ζάλγκιρις - Μακάμπι: 1 (απόδοση 1.70), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ