ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Το must win της ΤΣΣΚΑ και η φόρμα του Μπόλντγουιν

Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει οδηγίες στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Κομβικό παιχνίδι για τη μάχη της τετράδας στη EuroLeague το ΤΣΣΚΑ - Μιλάνο. Σε εξαιρετική φόρμα ο Μπόλντγουιν, απειλεί ξανά την πρώην ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου.

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές. Η βραδιά πάντως ξεκινάει με την πολύ σημαντική αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ (12-7) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (12-6), δύο ομάδων που έφτασαν πέρυσι μέχρι το Final Four (19:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

ΤΣΣΚΑ - Αρμάνι Μιλάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αμφότερες έχουν ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη EuroLeague για το 2022. Η ΤΣΣΚΑ, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, Γουίλ Κλάιμπερν, κέρδισε τον Παναθηναϊκό και τη Βιλερμπάν, ενώ το Μιλάνο επικράτησε εκτός έδρας της Μπαρτσελόνα και λύγισε εντός την Άλμπα.

Για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η αναμέτρηση με το Μιλάνο είναι καθοριστική για τη μάχη της τετράδας. Η ΤΣΣΚΑ είχε χάσει στον πρώτο γύρο με δέκα πόντους διαφορά από τους Ιταλούς. Εάν ηττηθεί και απόψε, τότε η Αρμάνι πρακτικά θα ξεφύγει με δύο νίκες διαφορά από την ΤΣΣΚΑ, διότι θα έχει με το μέρος της και την πιθανή ισοβαθμία, τη στιγμή που το σύνολο του Έτορε Μεσίνα έχει κι ένα χρωστούμενο ματς με τη Ζενίτ εντός έδρας.

Βαθμολογικά λοιπόν, για τη "ρωσική αρκούδα" το αποψινό ματς είναι ο ορισμός του must win. Με δεδομένο μάλιστα ότι το Μιλάνο θα κατέβει και με τρεις καλές απουσίες (Μήτογλου, Σιλντς, Ντατόμε), κρατάμε τον άσο με -3,5 πόντους στο 1.70.

Μπασκόνια - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια (7-12) υποδέχεται (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) την Μπάγερν (8-11). Οι Βάσκοι απέχουν τρεις νίκες από την οχτάδα και οι Βαυαροί δύο. Μαθηματικά και οι δύο έχουν ελπίδες ακόμη για τα playoffs, ωστόσο καμία δεν πείθει ότι θα μπορέσει τελικά να προλάβει το τρένο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση, είναι ασφαλώς πολύ σημαντική για να φανεί ποια έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Πριν έναν μήνα, έπαιξαν στο Μόναχο, με την Μπασκόνια να επικρατεί με 81-76, έχοντας σε καταπληκτικό βράδυ τον Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έκανε season-best σε εκείνο το ματς σημειώνοντας 30 πόντους με 4/7 τρίποντα!

Ο Μπόλντγουιν, που ασφαλώς έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπάγερν στο παρελθόν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Στα τρία προηγούμενα ματς στη EuroLeague, έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 20,6 πόντους, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπασκόνια για το ισπανικό πρωτάθλημα, με Ανδόρα και Μπρέογκαν, έβαλε 22 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Με τη φόρα που έχει πάρει εσχάτως ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ, μπορεί να υπερβεί το όριο των 13,5 πόντων και να επιβεβαιώσει το over στο 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΤΣΣΚΑ – Μιλάνο: 1 -3,5 (απόδοση 1.70), 19:00
  • Μπασκόνια – Μπάγερν: Μπόλντγουιν Over 13,5 πόντοι (απόδοση 1.83), 21:30


TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ