ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Το combo με τον Καλάθη και το κίνητρο της Άλμπα

Προγνωστικά EuroLeague: Το combo με τον Καλάθη και το κίνητρο της Άλμπα
EUROKINISSI

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Ψάχνει αντίδραση η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο Κάουνας. Με ισχυρό κίνητρο η Άλμπα στη Βιτόρια.

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια υποδέχεται την Άλμπα (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Χωρίς τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες, οι Βάσκοι έχουν ρεκόρ 9-15 και οι Γερμανοί 9-12.

Και οι δύο ομάδες απέχουν δύο νίκες από την οχτάδα, ωστόσο σοβαρές ελπίδες για τα playoffs διατηρεί μόνο η Άλμπα, δεδομένου ότι χρωστάει επτά ματς ακόμη, σε αντίθεση με την Μπασκόνια, η οποία έχει μόνο τέσσερα παιχνίδια μπροστά της για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη regular season.

Τo αποψινό παιχνίδι θα είναι ένα τεστ αντοχής και για τις δύο, καθώς τόσο η Μπασκόνια, όσο και η Άλμπα αγωνίστηκαν Κυριακή και Τετάρτη στα πρωταθλήματά τους. Σήμερα δηλαδή, δίνουν τρίτο ματς σε έξι ημέρες.

Οι Βερολινέζοι διανύουν περίοδο φόρμας με τέσσερις σερί νίκες στη EuroLeague και πέντε στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Έχουν να ηττηθούν από τις 4 Φεβρουαρίου και το 91-72 στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Έκτοτε μετρούν 11 διαδοχικές νίκες για όλες τις διοργανώσεις.

Οι μπουκ θεωρούν φαβορί την Μπασκόνια στους 5,5 πόντους, ωστόσο η Άλμπα την τελευταία τριετία έχει ρεκόρ 3-2 κόντρα στους Βάσκους. Μάλιστα στις δύο ήττες της, έχασε με έναν πόντο το 2020 και με τέσσερις τον περασμένο Οκτώβριο, για τον πρώτο γύρο της φετινής διοργάνωσης. Με δεδομένο ότι το σύνολο του Ισραελ Γκονζάλεθ έχει θεωρητικά και πιο ισχυρό κίνητρο, πάμε με το διπλό του 1.65, εκτιμώντας ότι θα μπορέσει στη χειρότερη περίπτωση να υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 7,5 πόντων.

Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στη Βαρκελώνη (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) τον Ερυθρό Αστέρα. Χωρίς τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες, η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 18-5 και ο Ερυθρός Αστέρας 11-12.

Οι Σέρβοι εκμεταλλευόμενοι απόλυτα την έδρα τους, κέρδισαν διαδοχικά τη Φενερμπαχτσέ, την Μπασκόνια, τη Ρεάλ και τη Μακάμπι. Με αυτές τις τέσσερις νίκες έχουν πλέον πατήσει στην πρώτη οχτάδα της κατάταξης και διατηρούν βάσιμες ελπίδες για είσοδο στα playoffs.

Το πρόγραμμα πάντως για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι δύσκολο, αφού μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ακολουθούν άλλα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με Άλμπα, Μπαγερν και Ζαλγκίρις, πριν υποδεχθεί την Εφές στο Βελιγράδι.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την ήττα στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις και λογικά θα ψάξει απόψε αντίδραση. Άλλωστε, το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει ακόμη κλειδώσει μαθηματικά την πρωτιά, αν και δύσκολα θα απειληθεί από τη Ρεάλ, δεδομένου ότι υπερισχύει και σε πιθανή ισοβαθμία.

Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το line στις ασίστ του Νικ Καλάθη, ο οποίος ήταν εκπληκτικός την Τετάρτη, στο διπλό των μπλαουγκράνα επί της Μπασκόνια για την ACB, μοιράζοντας 13 τελικές πάσες. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής Ελληνας πόιντ-γκαρντ έδωσε 9 ασίστ με τη Ζαλγκίρις και συνολικά 20 στα τελευταία τρία ματς στη EuroLeague.

Το over 5,5 ασίστ του Καλάθη με την πιθανή νίκη της Μπαρτσελόνα σε χάντικαπ 3,5 πόντων, βγάζει μία απόδοση άνω του 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπασκόνια – Άλμπα: 2 +7,5 (απόδοση 1.65), 21:30
  • Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας: 1 -3,5 & Καλάθης Over 5,5 ασίστ (απόδοση 2.22), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ