ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Πίτερς σκοράρει, ο Σενγκέλια παίρνει ριμπάουντ, Bet Builder σε απόδοση 5.00

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Πίτερς σκοράρει, ο Σενγκέλια παίρνει ριμπάουντ, Bet Builder σε απόδοση 5.00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της δύσκολης αποστολής του Ολυμπιακού στην Μπολόνια με τη Βίρτους, για την 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο "χαζομπαμπάς" Πίτερς επιστρέφει "καυτός"

Ο Άλεκ Πίτερς έγινε πατέρας για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή, ο Αμερικανός έλειψε από το ματς με τη Βαλένθια για να είναι στο πλευρό της συζύγου του και ο Ολυμπιακός αισθάνθηκε αυτήν την απουσία επιθετικά. Ο 28χρονος φόργουορντ κάνει σεζόν καριέρας στη Euroleague, είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 15,4 πόντους κατά μέσο όρο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον περιμένει πως και πώς να επιστρέψει.

Build A Bet* στους αγώνες της Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν οξύ πρόβλημα κόντρα στη Βαλένθια, δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην πολύ σκληρή άμυνα των Ισπανών και "έσπασαν" τα καλάθια, μένοντας στους 56 πόντους. Με τον Πίτερς ξανά στη διάθεσή του, ο Ολυμπιακός μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και να έχει σταθερή απειλή και σουτ από την περιφέρεια. Ο Πίτερς σουτάρει φέτος με απίθανα ποσοστά, 54,5% στο τρίποντο και 58,6% στο δίποντο, είναι λίρα εκατό χωρίς να κάνει κατάχρηση προσπαθειών. Το Over 15,5 πόντων του Πίτερς πληρώνει 2.30.

Υπερωρίες ο Σενγκέλια, θα πάρει ριμπάουντ

Πηγαίνοντας στα της Βίρτους Μπολόνια, δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική λέγοντας πως ο Τόκο Σενγκέλια κάνει φανταστική σεζόν. Και ενώ στην αρχή της σεζόν επρόκειτο να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά να έχει αποσπάσει το "ναι" του, ο Γεωργιανός παρέμεινε στη Βίρτους και κοντεύει να κάνει ρεκόρ καριέρας. 17,2 πόντοι, 6,3 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, νούμερα που παραπέμπουν σε υποψήφιο MVP.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη Euroleague! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Και ο Σενγκέλια μένει και πολύ χρόνο στο παρκέ ενώ η απουσία του τραυματία Τζόρνταν Μίκι θα δώσει στον Γεωργιανό και λεπτά συμμετοχής σε θέση «5». Ούτως ή άλλως είναι παίκτης που έχει έφεση στο ριμπάουντ, ακόμα και αντιμετωπίζοντας ψηλότερους παίκτες, οπότε θα ψάξουμε στο στοίχημά μας να ξεπεράσει κατά τι τον φετινό μέσο όρο του στην EuroLeague (6,3). Το Over 6,5 ριμπάουντ πληρώνει 2.15.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη σούμα λοιπόν: Το Bet Builder του Over 15,5 πόντων του Πίτερς και των Over 6,5 ριμπάουντ του Σενγκέλια, πληρώνει 5.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός: Πίτερς Over 15,5 πόντοι & Σενγκέλια Over 6,5 ριμπάουντ (απόδοση 5.00), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ