ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Παπαγιάννης για το 2.32

Ο Γιώργος Παπαγιάννης καρφώνει τη μπάλα
Ο Γιώργος Παπαγιάννης καρφώνει τη μπάλα INTIME SPORTS

Συνδυαστικό στοίχημα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μακάμπι, σε τιμές άνω του 2.30.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (7-17) υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (13-11) στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την εφετινή EuroLeague (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "πράσινοι" δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν στα τέσσερα ματς που υπολείπονται, έως ότου ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη regular season.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από τη νίκη με 80-67 επί της Μπάγερν και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 6-6 εντός έδρας (χωρίς τις ρωσικές ομάδες). Η Μακάμπι από την πλευρά της, κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει στη EuroLeague μέσα στον Μάρτιο και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης, δηλαδή σε τροχιά πλέι οφ.

Ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα, η "ομάδα του λαού" σημείωσε δύο σπουδαίες εντός έδρας νίκες με Μιλάνο και Ρεάλ και έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την είσοδο στην οχτάδα. Η Μακάμπι πάντως, δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη εκτός έδρας, όπου έχει ρεκόρ 3-9, χάνοντας τα τελευταία τρία παιχνίδια της από Ερυθρό Αστέρα (-7), Εφές (-32) και Μπάγερν (-18). Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Μακάμπι έχει να κερδίσει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό από το 2013. Έκτοτε μετράει πέντε ήττες.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι μπουκ βέβαια δίνουν ελαφρύ φαβορί το διπλό, στους 2,5 πόντους, διότι οι Ισραηλινοί έχουν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός, ακόμη και φέτος που παλεύει με τη Ζαλγκίρις για την αποφυγή της τελευταίας θέσης, είναι συνήθως ανταγωνιστικός στο "Νίκος Γκάλης". Πόσο μάλλον τώρα που έχει πίσω και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παπαπέτρου, μαζί με τον Παπαγιάννη είναι προφανώς από τους πιο κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο δεύτερος, είναι σίγουρα και ο πιο βελτιωμένος. Ο διεθνής σέντερ σημειώνει κατά μέσο όρο 10,2 πόντους και κατεβάζει 7,9 ριμπάουντ. Κόντρα στην ποιοτική frontline της Μακάμπι (Ζίζιτς, Ρέινολντς), η παρουσία του θα πρέπει να είναι καταλυτική, ώστε η πλάστιγγα να γείρει στην "πράσινη" πλευρά.

Ο Παπαγιάννης στα τελευταία έξι ματς που αγωνίστηκε έγραψε 8,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και 12,8 πόντους. Κόντρα στην Μπάγερν την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε θραύση στις δύο ρακέτες με οχτώ αμυντικά και έξι επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης, στον πρώτο γύρο είχε κατεβάσει 12 κόντρα στη Μακάμπι, παίζοντας λίγο πάνω από 29 λεπτά.

Στο 20 το line του Παπαγιάννη για το άθροισμα πόντων και ριμπάουντ, το έχει υπερβεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς στη EuroLeague και τις δύο που δεν τα κατάφερε σταμάτησε στο 18. Στο 1.83 η συγκεκριμένη επιλογή. Ανεβαίνει πάνω από το 2.30 αν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπερασπιστεί ένα χάντικαπ 9,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Παπαγιάννης Over 20,5 Πόντοι & Ριμπάουντ & 1 +9,5 (απόδοση 2.32), 19:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ