ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Μιλάει η έδρα στο Βελιγράδι, παίρνει εμπρός ο Εντουαρντς

EUROLEAGUE 2022-2023 /  . -
EUROLEAGUE 2022-2023 / . - EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα του EuroLeague.

Πρώτη διπλή αγωνιστική για τη φετινή EuroLeague αυτή την εβδομάδα. Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τρίτης στροφής. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ασφαλώς βρίσκονται τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε και του Ολυμπιακού στο Μιλάνο με την Άρμάνι.

Εξίσου ενδιαφέρουσα πάντως αναμένεται και η μονομαχία της Παρτίζαν με την Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς φέτος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε επίπεδο EuroLeague. Η Παρτίζαν έχασε στην πρεμιέρα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ωστόσο στη δεύτερη αγωνιστική δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από το Αστρομπάλ, κερδίζοντας με 88-62 τη Βιλερμπάν.

Μετά την ήττα από τη Μακάμπι, η Παρτίζαν έκανε τρεις διαδοχικές νίκες σε Αδριατική Λίγκα και EuroLeague, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 93,3 πόντους! Κι όλα αυτά ενώ ακόμη οι τρεις νεοφερμένοι, ο Πονίτκα, ο Καμίνσκι και ο Ντοζίερ δεν προσφέρουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σερβική ομάδα να προχωράει σε ακόμη μία μεταγραφή, φέρνοντας από το ΝΒΑ τον εξαιρετικό σκόρερ, Τέρενς Ρος.

Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το σοκ από τις δύο κολλητές κόντρα στη Ρεάλ σε Σούπερ Καπ και ACB, κάνοντας τέσσερις σερί νίκες απέναντι σε Εφές, Ανδόρα, Ολυμπιακό και Γκραν Κανάρια. Ειδικά στο ΣΕΦ, παρότι έχασε διαφορά 15 πόντων και βρέθηκε στο -7 4:30 λεπτά πριν το φινάλε, κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 77-68, τρέχοντας 18-2 στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Ο Ρότζερ Γκριμάου είδε να κουβαλούν την ομάδα του ο Λαπροβίτολα (17 πόντοι, 3/5 τρίποντα) και ο Αμπρίνες (16 πόντοι (5/7 τρίποντα). Γενικά, η Μπάρτσα σούταρε εκπληκτικά κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας 15/26 τρίποντα. Εξαιρετικό ήταν το ποσοστό της από την περιφέρεια (9/20, 45%) και στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την Γκραν Κανάρια.

Απόψε πάντως, το προβάδισμα θεωρητικά ανήκει στην Παρτίζαν, στη λογική ότι η Μπαρτσελόνα αναπόφευκτα θα βγάλει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα ταξίδια. Οι μπλαουγκράνα την Παρασκευή έπαιξαν στο Φάληρο, την Κυριακή έφτασαν στα Κανάρια Νησιά και τώρα επιστρέφουν στα Βαλκάνια για να παίξουν στην καυτή έδρα της Παρτίζαν. Ματς που μάλλον έχει κυκλώσει o Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεδομένου μάλιστα ότι ακολουθεί πολύ απαιτητικό παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Η Παρτίζαν άλλωστε, χρωστάει κάτι στην Μπαρτσελόνα και από πέρυσι, καθώς ηττήθηκε δύο φορές στα μεταξύ τους ματς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι η Μπάρτσα επιχείρησε να πάρει από την Παρτίζαν τον Κέβιν Πάντερ. Στο 1.80 η νίκη των Σέρβων στην κανονική περίοδο.

Οι αγώνες της EuroLeague παίζουν με ενισχυμένες αποδόσεις! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρα να... ξεμπουκώσει ο Εντουαρντς

Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια θα φιλοξενήσει την Μπάγερν (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τη σεζόν στη EuroLeague με ρεκόρ 1-1, κερδίζοντας την Άλμπα. Η ήττα της Μπασκόνια ήρθε από τη Ρεάλ στην πρεμιέρα, ενώ η Μπάγερν έχασε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι το "τριφύλλι" έπαιξε χωρίς τον Κώστα Σλούκα.

Η Μπασκόνια έχει τον πρώτο λόγο, με τον άσο να είναι φαβορί στο 1.55, η Μπάγερν πάντως, με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της, θα είναι φέτος υπολογίσιμος αντίπαλος σε οποιαδήποτε έδρα. Στοιχηματικά, μεγαλύτερο ενδιαφέρον εδώ έχει το Over 10,5 πόντοι του Κάρσεν Εντουαρντς στο 1.83.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει κάνει δύο κάκιστα παιχνίδια στη EuroLeague, μετρώντας συνολικά 1/8 δίποντα και 1/9 τρίποντα. Είναι όμως θέμα χρόνου να πάρει μπροστά. Ο Λάσο δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρότι τα... έσπασε, πρόθεσή του ήταν να κλείσει με αυτόν τον αγώνα, αλλά τελικά τον απέσυρε αφού φορτώθηκε και με 4 φάουλ.

Το αλέγκρο αγωνιστικό στιλ της Μπασκόνια ταιριάζει πολύ καλά στον Έντουαρντς που είναι σουτέρ ρυθμού. Πέρυσι, με τη φανέλα της Φενέρ, είχε σημειώσει 16 πόντους στη Fernando Buesa Arena. Επίσης, σημειώνεται ότι στο τελευταίο επίσημο ματς, οι Βαυαροί διέλυσαν την Ολντενμπουργκ για το γερμανικό κύπελλο (101-73), χάρη σε 20 πόντους του 25χρονου άσου. Πήραν έτσι εκδίκηση για την ήττα που υπέστησαν από τον ίδιο αντίπαλο στις αρχές Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοίγει λογαριασμό η Εφές

Στην Κωνσταντινούπολη, η Εφές θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στη φετινή EuroLeague κόντρα στην απογοητευτική Βιλερμπάν (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), η οποία μετράει πέντε ήττες στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια της, χάνοντας μάλιστα με διαφορές άνω των 20 πόντων από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν.

Η Εφές, στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της στη μετά-Αταμάν εποχή, υπέστη βαριές ήττες από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, όμως τώρα αναμένεται να ανοίξει λογαριασμό, κόντρα στην ομάδα που αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο αδύναμη στη λίγκα.

Δεν είναι άλλωστε και φυσιολογικό να συνεχίσουν στο ίδιο κάκιστο μοτίβο οι σταρ της Αναντολού, ο Γουίλ Κλάιμπερν και ο Σέιν Λάρκιν. Ο πρώτος είχε συνολικά 4/20 σουτ στα δύο ματς με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ ο δεύτερος κόντρα στη Ρεάλ έγραψε το απίστευτο -47 στον δείκτη +/-, στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε!

Στο 1.60 να καλύψει ένα χάντικαπ 8,5 πόντων η Εφές. Εναλλακτικά, παίζεται στο 1.83 και το Οver 10,5 του Ροντρίγκ Μπομπουά, που είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Αναντολού μέχρι στιγμής. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία τρία επίσημα ματς, σημείωσε 21 πόντους με την Μπόντρουμ, 19 με τη Ρεάλ και 28 το Σάββατο στο 101-85 επί της Καρσίγιακα για το τουρκικό πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρτίζαν – Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Εφές – Βιλερμπάν: Μπομπουά Over 10,5 (απόδοση 1.83), 20:30
  • Μπασκόνια – Μπάγερν: Εντουαρντς Over 10,5 (απόδοση 1.83), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ