ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Σερβικά δημοσιεύματα συνδέουν την ομάδα του Ομπράντοβιτς με τον Τέρενς Ρος

Παρτίζαν: Σερβικά δημοσιεύματα συνδέουν την ομάδα του Ομπράντοβιτς με τον Τέρενς Ρος
2023 AP PHOTO/JEFF CHIU

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία ο Τέρενς Ρος βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο Βελιγράδι εθεάθη ο Τέρενς Ρος (1991, 2μ01), όπου βρίσκεται για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της Παρτίζαν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Nova.rs.

Ο 32χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και έχει περάσει όλη του την καριέρα στο NBA. Για την ακρίβεια, το 2012 έγινε draft από τους Ράπτορς και έκτοτε έχει καταφρ'αψει 773 συμμετοχές σε αγώνες κανονικών περιόδων με την ομάδα από το Τορόντο, τους Μάτζικ και τους Σανς, μετρώντας 11 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ.

Να σημειώσουμε πως το όνομα του Ρος είχε συνδεθεί με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το καλοκαίρι, αφού στις 20 Αυγούστου, ο ίδιος ο παίκτης είχε πει στη διάρκεια ενός stream που έκανε στο Twitch ότι η Παρτίζαν του είχε καταθέσει επίσημα πρόταση συνεργασίας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ρος περίμενε ότι μπορεί να βρει μία θέση στο NBA, όμως με την έναρξη της σεζόν να πλησιάζει επικίνδυνα (σσ. 24 Οκτωβρίου) φαίνεται πως η εναλλακτική της Ευρώπης του φαίνεται πιο θελκτική από ποτέ. Ενώ και ο Ομπράντοβιτς έχει καταστήσει σαφές πως η Παρτίζαν δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ της.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ