ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το "πρέπει" της Παρτίζαν στο 2.05

EUROLEAGUE 2022-2023 /  . -
EUROLEAGUE 2022-2023 / . - EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Ζάλγκιρις στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ζάλγκιρις, σε ένα παιχνίδι must win για τους Σέρβους, οι οποίοι με ρεκόρ 11-11 βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός δεκάδας στην κατάταξη της λίγκας.

Η Παρτίζαν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ευθέως ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο στο τέταρτο έχασε με επί μέρους σκορ 26-13 και μοιραία ηττήθηκε 84-71.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη EuroLeague. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η Παρτίζαν απόψε είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα playoffs, έστω μέσω της διαδικασίας play-in.

Το θετικό για τον κόουτς Ομπράντοβιτς είναι ότι απόψε υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κέβιν Πάντερ και του Αλέκσα Αβράμοβιτς. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώτος έλειψε από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, λόγω πυρετού, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τις 7 Δεκεμβρίου στη δράση, στο πρόσφατο ματς με τη Μέγκα Μπάσκετ για την ABA League, όπου η Παρτίζαν κέρδισε την Τρίτη άνετα με 112-80. Στο ίδιο παιχνίδι έπαιξε και ο Πάντερ, με τον Ομπράντοβιτς πάντως να χρησιμοποιεί μόλις 14 λεπά τον πρώτο του σκόρερ.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά EuroLeague

Στον αντίποδα, η Ζάλγκιρις προέρχεται από την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση φέτος στη EuroLeague, καθώς συνέτριψε με 98-75 τη Φενέρμπαχτσε. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της Φενέρ σε 16 επίσημα παιχνίδια με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της.

Είναι εμφανές, ότι η Ζάλγκιρις έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της, μετά την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκέρι. Με τον Ιταλό στο τιμόνι τους, οι Λιθουανοί έχουν θετικό ρεκόρ (3-2) στη διοργάνωση, αλλά οι πιθανότητές τους να προλάβουν έστω το play-in δεν κρίνονται ρεαλιστικές, ευρισκόμενοι τρεις νίκες μακριά από την πρώτη δεκάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, η Παρτίζαν είναι σύνολο με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες και φιλοδοξίες συγκριτικά με τη Ζάλγκιρις και δικαιολογημένα προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί. Η νίκη των Σέρβων με ένα βατό χάντικαπ στους 2,5 πόντους σε συνδυασμό με τους +10 πόντους του Πάντερ και τους +8 πόντους του Μπρούνο Καμπόκλο μας επιστρέφουν απόδοση 2.05.

Ο Πάντερ έχει σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους στις εννιά από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του στη EuroLeague. Από την άλλη, ο Καμπόκλο διανύει περίοδο φόρμας κι έχει πέσει κάτω από τους οκτώ πόντους μόνο μία φορά στα τελευταία 13 ματς EuroLeague.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρτίζαν - Ζάλγκιρις: 1 -2,5 & Πάντερ 10+ πόντοι & Καμπόκλο 10+ πόντοι (απόδοση 2.05)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ