ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το μομέντουμ της Εφές

Προγνωστικά EuroLeague: Με το μομέντουμ της Εφές
ANADOLU EFES PROPERTY

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της EuroLeague. Το παιχνίδι που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μονακό, το οποίο λαμβάνει χώρα στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ανοδική πορεία η Αναντολού Εφές, η οποία μετράει τέσσερις σερί νίκες, ενώ στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στην EuroLeague επικράτησε απέναντι σε δύο ομάδες της πρώτης τετράδας με διαφορά 24 πόντων. Μετά το 99-75 επί της Βίρτους, την προηγούμενη Πέμπτη, διέλυσε και την Μπαρτσελόνα με 98-74 στην καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή σεζόν. Μετά από αρκετούς μήνες και προβλήματα τραυματισμών, η Εφές είναι πάνοπλη, αφού στα πιτς έχουν απομείνει μόνο οι ρολίστες Γιλμάζ και Χόλατζ.

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται και η Μονακό, η οποία προέρχεται από την πιο μεγάλη νίκη της σεζόν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 98-74, με τον Μάικ Τζέιμς να κάνει μυθικά πράγματα. Πλέον η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς με νίκη στην Τουρκία θα πλησιάσει στο πλεονέκτημα έδρας, ενώ θα μπει και στις θέσεις που αποφεύγουν το play-in. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Τζον Μπράουν, που δεν έπαιξε κόντρα σε Ρεάλ και Λε Μαν, επιστρέφει στην αποστολή. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Μάτιου Στρατζέλ, που έμεινε στο Μονακό.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ντέρμπι περιμένουμε στην Πόλη, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που είναι πολύ κοντά ποιοτικά, έστω κι αν έχουν απόσταση στη βαθμολογία. Η Εφές έχει μεγαλύτερο πρέπει, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και χρειάζεται ένα καλό σερί αποτελεσμάτων για να προλάβει να μπει στα playin. Τέτοια παιχνίδια και μάλιστα στην έδρα της είναι πλέον υποχρεωμένη να τα κερδίζει. Πάμε λοιπόν με τον άσο στο -2,5, ο οποίος προσφέρεται στο 1.83

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές - Μονακό: 1 – 2,5 (απόδοση 1.83), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ