ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με το 2.00 στο ντέρμπι του Βελιγραδίου

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Πέρα από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Μιλάνο, το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague περιλαμβάνει ακόμη τρεις αγώνες.

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι φιλοξενεί τη Βαλένθια (21:05 Novasports Start, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με ρεκόρ 5-6. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για το συγκρότημα του Οντετ Κάτας, που μέχρι στιγμής στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα του.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η Μακάμπι έχει απολογισμό 5-1 μπροστά στο κοινό της και είναι η μοναδική ομάδα της EuroLeague χωρίς νίκη στο δρόμο (0-5). Μετά το 90-84 επί του Ολυμπιακού, "ομάδα το λαού" έχασε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και στο Μόναχο από την Μπάγερν, παρότι ο Λορέντσο Μπράουν σημείωσε σε αυτά τα δύο ματς συνολικά 59 πόντους!

Η Βαλένθια έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για ζημιές εκτός έδρας, έχοντας κερδίσει μέχρι στιγμής τον Ολυμπιακό, την Εφές και την Παρτίζαν! Το αρνητικό για τον Άλεξ Μουμπρού είναι ότι θα στερηθεί τον καλύτερό του σκόρερ, Κρις Τζόουνς (14,4 πόντοι) και τον πολύπειρο Φαν Ρόσομ.

Η απλή νίκη της Μακάμπι προσφέρεται στο 1.35. Αν σκοράρει και 15+ πόντους ο Μπράουν τότε χτίζουμε απόδοση 2.20. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας σημειώνει φέτος 18,1 πόντους στη EuroLeague και έχει πιάσει το όριο των 15, επτά φορές στα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο θα διεξαχθεί μπροστά σε σχεδόν 17.000 θεατές στη Stark Arena (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έπαιξαν για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν στις 28 Νοεμβρίου, με τον Ερυθρό Αστέρα να κερδίζει με 90-74 για την Αδριατική Λίγκα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αήττητοι από τότε που ανέλαβε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Με τον πολύπειρο κόουτς, ο Ερυθρός Αστέρας μετράει 7/7 νίκες. Από αυτές οι τέσσερις αφορούν τη EuroLeague (Βιλερμπάν, Αλμπα, Μακάμπι, Βίρτους).

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στη EuroLeague (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια) και ψάχνει επειγόντως επιστροφή στις επιτυχίες.

Η Παρτίζαν έχει τη χειρότερη άμυνα (88,1 πόντους) στη λίγκα, όμως μπροστά βάζει πάνω από 85 πόντους κατά μέσο όρο. Είναι η πιο εύστοχη ομάδα από το τρίποντο (39,8%) και ευστοχεί σε 16,9 βολές ανά ματς, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στη λίγκα.

Παρότι πρόκειται για ένα από τα πιο “καυτά” ντέρμπι της Ευρώπης, ο τρόπος που αγωνίζεται η Παρτίζαν προδικάζει ότι σκορ θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα. Άλλωστε, το σύνολο του Ομπράντοβιτς στα τελευταία εντός έδρας ματς με Βαλένθια, Μακάμπι, Ζάλγκιρις και Βίρτους δεν έχει πέσει σε κανένα κάτω από τους 84 πόντους. Ο Ερυθρός με την επιστροφή του Νέντοβιτς και την προσθήκη του Βιλντόσα έχει αυξήσει κατακόρυφα την επιθετική του δυναμική.

Πάμε με την ανάγκη της Παρτίζαν να επιστρέψει στις νίκες και ανεβάζουμε τον άσο από το 1.50 στο 2.00, επιλέγοντας μαζί και το Over 150,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πρόγραμμα απόψε, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Μονακό (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 8-3 και βρίσκονται σε τροχιά τετράδας.

Το σύνολο του Τσους Ματέο έχει χτυπήσει φόρμα και τρέχει ένα σερί οκτώ νικών σε ACB και EuroLeague. Όχι βέβαια, ότι οι Μονεγάσκοι πάνε πίσω. Μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Φενέρ, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει κάνει το 5/5 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Για τη "βασίλισσα" είναι εξαιρετικά επιβαρυμένοι οι Ντεκ και Ταβάρες. Επίσης, ο Γιαμπουσέλε έχει να αγωνιστεί στη EuroLeague από τις 10 Νοεμβρίου, επομένως αν μπει στη 12αδα είναι αβέβαιο πόσο θα προσφέρει.

Υπό αυτές τις συνθήκες μπορούμε να ποντάρουμε στο διπλό με +8,5 πόντους πλεονέκτημα, σε απόδοση 1.78. Η Μονακό έχει στο ρόστερ της την απαιτούμενη ποιότητα και τις προσωπικότητες (Τζέιμς, Οκόμπο, Λόντι) για να σταθεί ανταγωνιστικά μέσα στο WiZink Center.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι – Βαλένθια: 1 & Μπράουν 15+ πόντοι (απόδοση 2.20), 21:05
  • Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας: 1 & Over 150,5 (απόδοση 2.00), 21:30
  • Ρεάλ – Μονακό: 2 +8,5 (απόδοση 1.78), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ