ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με την ίδια συνταγή όπως στην Πόλη η Μπολόνια για το 2.30

Προγνωστικά EuroLeague: Με την ίδια συνταγή όπως στην Πόλη η Μπολόνια για το 2.30
VIRTUS SEGAFREDO BOLOGNA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Βίρτους Μπολόνια, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα μπει στα playoffs της EuroLeague.

Το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της φετινής EuroLeague κρίνεται απόψε στη Βιτόρια, εκεί όπου η Μπασκόνια αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια. Ο νικητής από το συγκεκριμένο ματς θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Η Μπασκόνια απώλεσε την Τρίτη, την πρώτη της ευκαιρία για πρόκριση στα playoffs, καθώς ηττήθηκε με 113-85 στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία τελικά θα διασταυρωθεί με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να παρακολουθήσει τους Ισραηλινούς. Η διαφορά εκτοξεύτηκε από το πρώτο ημίχρονο στους 19 πόντους με τους Βάσκους τελικά να μην κερδίζουν ούτε ένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα.

Το χειρότερο νέο βέβαια για τον κόουτς Ιβάνοβιτς ήταν ο τραυματισμός του Τσίμα Μονέκε, ο οποίος θα απουσιάσει από τον αποψινό “τελικό”. Το θετικό φυσικά για την Μπασκόνια, είναι ότι τώρα παίζει στην έδρα της, εκεί όπου έκανε 10 νίκες στα 17 ματς της regular season και τέσσερις στα πέντε πιο πρόσφατα.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αντίποδα, η Βίρτους, μολονότι έκλεισε τη regular season με επτά σερί ήττες, έκανε τη μεγάλη έκπληξη την Τρίτη και κέρδισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη τη φορμαρισμένη Εφές με 67-64. Πλέον, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι χρειάζεται ακόμη ένα διπλό για να μπει αυτή στα playoffs. Υπενθυμίζεται, ότι στην κανονική περίοδο, είχε κερδίσει μέσα τη Βιτόρια με 91-81, τον περασμένο Δεκέμβριο. Βέβαια, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, την προηγούμενη Παρασκευή, στην Μπολόνια, είχε χάσει με 95-91 από τους Βάσκους.

Οι μπουκ έχουν βγάλει το line του Over ψηλά, στους 168,5 πόντους, ακριβώς γιατί σε μεγάλο σκορ είχαν πάει τα παιχνίδια ανάμεσα σε Μπασκόνια και Βίρτους στη regular season. Τώρα όμως μιλάμε για ένα ματς με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, που δεν επιτρέπεται το λάθος. Η Μπολόνια επιστράτευσε την άμυνά της για να επιβληθεί της Εφές, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και στη Βιτόρια, διότι αν ο νικητής πάει στους 85+ πόντους, τότε το πλεονέκτημα, θα το έχει θεωρητικά η Μπασκόνια.

Στο 1.95 το Under 168,5, στο 2.30 αν ταυτόχρονα πιάσει μίνιμουμ τους 10 πόντους ο Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ είναι η πλέον ηγετική μορφή της Βίρτους και στα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά ματς έγραψε διψήφιο αριθμό πόντων επτά φορές. Μάλιστα, στη νίκη των Ιταλών επί των Βάσκων, μέσα στη Βιτόρια, είχε σημειώσει 16.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια: Under 168,5 & Σενγκέλια 10+ πόντοι (2.30), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ