ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρμα των Ναν, Πάντερ και Καμπόκλο

Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρμα των Ναν, Πάντερ και Καμπόκλο
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός AKTOR και Ζάλγκιρις - Παρτίζαν από τη 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague. Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από την Βιλερμπάν στη Γαλλία και θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί τριών ηττών (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι Γάλλοι, με την έλευση του Ποτσέκο, είναι αρκετά μαχητικοί, αλλά δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθούν στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός AKTOTE προέρχεται από συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Παρτίζαν, Εφές και Ρεάλ και πλέον το ρεκόρ του είναι στο 6-7.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχει άλλα περιθώρια και ειδικά αντιπάλους μικρότερης δυναμικής πρέπει να τους κερδίζει. Ο Τούρκος τεχνικός θα έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Παπαπέτρου, αφού ο Χουάντσο επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Στοιχηματικά, θα κρατήσουμε το Over 14,5 πόντοι του Κέντρικ Ναν, ο οποίος στα τελευταία τρία παιχνίδια στη EuroLeague έχει αυξήσει τους χρόνους του και σκοράρει κατά μέσο όρο 18,6 πόντους. Εξάλλου, έβαλε 21 κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα. Ο Ναν είναι σε καλή κατάσταση, ο Αταμάν συνηθίζει να πηγαίνει σε μικρό rotation, οπότε υπάρχει αξία στο συγκεκριμένο line.

Για την 6η σερί νίκη η Παρτίζαν

Στη Λιθουανία θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η Παρτίζαν, η οποία μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις στην EuroLeague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε εντός έδρας των Παναθηναϊκού, Μονακό και Μιλάνο και έφτασε στο 7-6.

Στον αντίποδα, από δύο σερί ήττες έρχεται η Ζάλγκιρις απέναντι σε Άλμπα και Μονακό. Η ομάδα του Μακσβίτις βρίσκεται στο 5-8 και ο Λιθουανός κόουτς έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Μπουτκεβίτσιους, Λεκαβίτσιους και Μάνεκ. Αβράμοβιτς και Τριφούνοβιτς θα είναι στα… πιτς για τους Σέρβους, ενώ κανονικά ακολούθησαν την αποστολή οι Λεντέι, Νάναλι και Γιάραμαζ, που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν.

Το να βάλει ο Πάντερ 16 πόντους και ο Καμπόκλο 12 μας επιστρέφει απόδοση 3.50. Ο Αμερικανός γκαρντ, από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του έχει σημειώσει 13, 25 και 19 πόντους σε τρία ματς. Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος σέντερ μετράει κατά μέσο όρο 12,7 πόντους, ενώ στα τελευταία τρία σκόραρε 12, 13 και 16.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλγκιρις - Παρτίζαν: Πάντερ over 15,5 πόντοι & Καμπόκλο οver 11,5 (απόδοση 3.50), 20:00
  • Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός AKTOR: Ναν over 14,5 πόντοι (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ