ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 1.75

Προγνωστικά EuroLeague: Με τη φόρμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 1.75
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

 Ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην EuroLeague σήμερα Τετάρτη (27/03) με την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Βαλένθια.

Αν μία ομάδα μπορεί να αμφισβητήσει την πρώτη εξάδα της EuroLeague και να αποφύγει τα play in, αυτή είναι η Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί είναι σε καλή κατάσταση εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και έχουν χτίσει ένα δυνατό μομέντουμ. Είναι στην 7η θέση και απέχουν μία νίκη από Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό.

Η ομάδα του λαού τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει να ηττηθεί από τις 8 του Φλεβάρη, τότε που δεν τα είχε καταφέρει απέναντι στην Εφές. Για την έβδομη θέση, φαντάζει το καθαρό φαβορί. Για την έκτη είναι αρκετά δύσκολο το έργο της, γιατί και νίκες να κάνει, υστερεί στις ισοβαθμίες. Το σύνολο του Όντεντ Κάτας ωστόσο, είναι αποφασισμένο να εξαντλήσει τις πιθανότητές μου.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Βαλένθια πήρε ανάσα με τη νίκη επί της Μπάγερν, αλλά η εικόνα της εδώ και αρκετό καιρό είναι προβληματική. Με τρεις νίκες βέβαια στα εναπομείναντα ματς θα μπει στο ούτως ή άλλως στα play-in. Το πρόγραμμά της όμως δεν είναι εύκολο. Εξαιρουμένου του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Βιλερμπάν, έχει πολύ ζόρικες αποστολές στο Βελιγράδι με τη Μακάμπι και την Παρτίζαν. Με την εικόνα της τον τελευταίο καιρό, μοιάζει ουτοπικό το 3/3. Όσον αφορά στους τραυματίες, η συμμετοχή του Μπράντον Ντέιβις θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση. Αρκετά σοβαρή, πλήρης και συγκεντρωμένη. Έχει βρει μομέντουμ και έχει μάθει να παίζει χωρίς τους φίλους της. Άσος με τουλάχιστον 6 πόντους σε απόδοση 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βαλένθια: 1 – 5,5 (απόδοση 1.75)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ