ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με Πίτερς για το 2.05 ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε στο ΣΕΦ τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε. Από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την παρέα του Νικ Καλάθη και του Γιώργου Παπαγιάννη θα κριθεί η τελική κατάταταξη των ερυθρόλευκων και ταυτόχρονα θα γίνει γνωστός ο αντίπαλός τους στα playoffs.

Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα, ενώ σε περίπτωση ήττας θα διασταυρωθεί, επίσης με μειονέκτημα έδρας, με τη Μονακό. Σημειώνεται εξάλλου, πως αν ο Ολυμπιακός τερματίσει 5ος και αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, τότε στο Final Four του Βερολίνου θα παίξει στον ημιτελικό με τον νικητή του 1-8, πιθανότατα δηλαδή με τη Ρεάλ. Αντίθετα, αν τερματίσει 6ος και αποκλείσει τη Μονακό, θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή του 2-7, υπάρχει δηλαδή πιθανότητα ελληνικού αιώνιου εμφυλίου για 4η φορά σε Final Four της EuroLeague.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει 21 νίκες στα τελευταία 22 επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μοναδική ήττα αυτή κόντρα στην Εφές Αναντολού, η οποία κέρδισε δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες τη Φενέρ σε EuroLeague και τουρική λίγκα αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός είχε χάσει εκτός έδρας οριακά από τη Φενέρ με 79-77. Μέσα στο ΣΕΦ πάντως, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας αποκλείεται να μπει στη διαδικασία να… διαλέξει αντίπαλο, επομένως είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη και απόψε. Πολύ πιθανό μάλιστα, να κυνηγήσει και μία πειστική εμφάνιση, μετά τις μάλλον μέτριες με Άρη, Ερυθρό Αστέρα και Περιστέρι bwin, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε μεν, αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή του.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φίλιπ Πετρούσεβ, είναι αβέβαιο αν ο Γιώργος Μπάρτζωκας τους δώσει χρόνο συμμετοχής, δεδομένου ότι προέρχονται από τραυματισμό και στο μέλλον ακολουθούν πολύ πιο κρίσιμα ματς. Στον αντίποδα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του σέντερ, Τζόναθαν Μότλεϊ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σερτάκ Σανλί. Σε κάθε περίπτωση, η απουσία του Μότλεϊ κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, διότι η Φενέρ δεν διαθέτει άλλον παίκτη στη ρακέτα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ματσάρει τον φορμαριμένο Μόζες Ράιτ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, σημείωσε συνολικά 38 πόντους στα τελευταία δύο ματς με Ερυθρό Αστέρα και Περιστέρι bwin. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε πάνω από 10, αγγίζει τον διπλασιασμό.

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι πόντοι του Αλεκ Πίτερς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι bwin δεν έδωσε το χέρι του στον Γιώργο Μπαρτζώκα, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο. Φυσικά το θέμα θεωρείται λήξαν και οι δύο άνδρες έδωσαν την “απάντησή” τους με μία θερμή αγκαλιά μετά την προπόνηση της Τετάρτης, την οποία πόσταρε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το πιθανότερο είναι πως ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δώσουν απόψε εκ νέου απαντήσεις και μέσα στο παρκέ. Το σενάριο λοιπόν, να κερδίσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρ και να σημειώσει ο Πίτερς 12+ πόντους προσφέρεται στο 2.05.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: 1 & Πίτερς 12+ πόντοι (απόδοση 2.05), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ