ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας και Πίτερς έδωσαν την "απάντησή" τους με μια θερμή αγκαλιά μετά την προπόνηση

Η αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς
Η αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς OLYMPIACOS BC

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι οι παίκτες έφαγαν σούσι μετά την προπόνηση, με την αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς να ξεχωρίζει, αφού οι δύο άνδρες απάντησαν με τον τρόπο τους για την χειραψία που (δεν) έκαναν στον αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Άλεκ Πίτερς απάντησαν με τον δικό τους τρόπο σε όσα - ίσως - θέλησαν κάποιοι να βάλουν στο μυαλό τους μετά την κίνηση του Αμερικανού να μην δώσει το χέρι του στον έμπειρο τεχνικό στον αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ανέβασε ένα post στα social media, γνωστοποιώντας ότι ήταν ώρα για... σούσι μετά την προπόνηση, με την φωτογραφία των δύο ανδρών να αγκαλιάζονται να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά το post του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Sushi time again! Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (10/04) τα μέλη του Ολυμπιακού απόλαυσαν, τι άλλο(;), σούσι!

Όσον αφορά στον λογαριασμό, ως είθισται, «καλύφθηκε» από τον ερυθρόλευκο κουμπαρά, όπου αφήνουν τον οβολό τους όσοι υποπίπτουν σε εσωτερικά παραπτώματα".

Ανάμεσα σε αυτούς που πλήρωσαν για τα τα πειθαρχικά παραπτώματα στο σημερινό τραπέζι δεν ήταν ο Πίτερς, αλλά όσοι δέχθηκαν τεχνικές ποινές (Μπαρτζώκας, παίκτες και σταφ) στα προηγούμενα ματς.

Οσο για τον Πίτερς; Στο επόμενο τραπέζι θα "πληρώσει" κι αυτός για το σκηνικό με το Περιστέρι βάσει εσωτερικού κανονισμού, απλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι σούσι ή κάτι άλλο.

Δείτε το post του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Μπαρτζώκας και Πίτερς έδωσαν την "απάντησή" τους με μια θερμή αγκαλιά μετά την προπόνηση

Θυμηθείτε το σχετικό σκηνικό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ