ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με όπλο την άμυνα ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη για το 1.75

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ ανάμεσα σε Μακάμπι και Βίρτους Μπολόνια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη την περασμένη αγωνιστική, με τους Καταλανούς να επικρατούν της Μπασκόνια με 89-85, ενώ οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τη Μονακό με 75-73.

Στο 13-6 η ομάδα του Γκριμάου, στο 11-8 ο Ολυμπιακός. Παρά τις νίκες της Μπαρτσελόνα, είναι εμφανές πως δεν βρίσκεται και στο καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι. Έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση εμπιστοσύνη.

Ο Ολυμπιακός, με την επιστροφή των τραυματιών, είναι πάνοπλος και βρίσκει την καλή του φόρμα. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθούν οι Πειραιώτες με περισσότερους από 9 πόντους και να μην σημειωθούν στο ματς περισσότεροι από 167 πόντοι μας επιστρέφει απόδοση 1.75. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ, αφού είναι αρκετά σκληρός. Εξάλλου, η Μπαρτσελόνα δέχεται 79,3 πόντους και ο Ολυμπιακός 73,9. Αρκετά σφιχτές και αποτελεσματικές άμυνες. Δύσκολα θα δούμε ματς 85+ πόντων.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Μακάμπι φιλοξενεί στο Βελιγράδι τη Βίρτους. Η ομάδα του λαού θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τη συντριβή με 109-74 από τη Φενέρμπαχτσε. Από την άλλη, η Βίρτους, η οποία φιγουράρει στη δεύτερη θέση, θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών της.

Οι Ισραηλινοί με το γρήγορο transition και την αθλητικότητά τους έχουν καταφέρει να πάρουν σημαντικές νίκες. Οι Ιταλοί αποφεύγουν το physical game και προτιμούν τον πιο αργό ρυθμό. Τουλάχιστον, σε σχέση με τη Μακάμπι, η οποία έχει πλέον συνηθίσει την "κρύα" ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι. Κρατάμε τον άσο με τουλάχιστον 2 πόντους, στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: 2 + 9,5 & Under 167,5 (απόδοση 1.75), 21:30
  • Μακάμπι - Βίρτους Μπολόνια: 1 – 1,5 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ