ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με Ναν και Λεσόρ για το 2.35 ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μόναχο

Προγνωστικά EuroLeague: Με Ναν και Λεσόρ για το 2.35 ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μόναχο
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Μόναχο με την Μπάγερν για τη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει κάνει τη μεγαλύτερη δουλειά και απομένουν δύο βήματα ακόμη για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση στη regular season της EuroLeague. Το πρώτο περνάει από το Μόναχο.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ξέρει πως αν κάνει το 2/2 κόντρα στις δύο γερμανικές ομάδες της διοργάνωσης, απόψε κόντρα στην Μπάγερν και την άλλη εβδομάδα με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, θα τερματίσει πίσω μόνο από τη Ρεάλ. Έτσι θα πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα playoffs, αφού θα διασταυρωθεί με τον νικητή από το νοκ άουτ παιχνίδι ανάμεσα στον 7ο (τώρα είναι η Μακάμπι) και τον 8ο (τώρα είναι η Μπολόνια), έχοντας μάλιστα πλεονέκτημα έδρας.

Το τριφύλλι μετράει 13 νίκες στα τελευταία 15 επίσημα παιχνίδι του για όλες τις διοργανώσεις. Και οι δύο ήττες ήρθαν απέναντι στον Ολυμπιακό, η πρώτη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η δεύτερη για τη EuroLeague. Μετά πάντως το 71-65 στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε διαδοχικά τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπαρτσελόνα και τη Βίρτους.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικά, το διπλό στην Μπολόνια ήταν επικό, δεδομένου ότι ήρθε με buzzer beater του Κέντρικ Ναν και ενώ προηγουμένως οι πράσινοι είχαν χάσει διαφορά 17 πόντων. Μετά και από αυτή τη νίκη, η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται κυριολεκτικά στα ύψη. Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα τραυματισμών, αφού επέστρεψαν στη δράση οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα.

Και φυσικά, η αρένα της Μπάγερν απόψε θα θυμίζει περισσότερο ΟΑΚΑ και πολύ λιγότερο βαυαρική έδρα, αφού στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περίπου 3.500 φίλοι του τριφυλλιού.

Εν ολίγοις, όλα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και φυσικά δεν προξενεί εντύπωση ότι το διπλό παίζει σε τιμές κάτω του 1.40. Άλλωστε, η Μπάγερν διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη δεκάδα και πρακτικά αναζητά έναν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προλάβει το play-in tournament. Συνεπώς, και το βαθμολογικό κίνητρο είναι στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στη EuroLeague, οι δύο τελευταίες με διψήφια διαφορά, εντός έδρας από Μακάμπι (-15) και Μπαρτσελόνα (-12). Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει φέτος ήδη οκτώ διπλά σε 16 εξόδους του, μεταξύ των οποίων και αυτό επί της πρωτοπόρου Ρεάλ.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι πώς θα αβγατίσουμε την απόδοση του διπλού. Με την επιλογή Build A Bet μπορούμε να φτάσουμε στο 2.35 αν ζητήσουμε ταυτόχρονα να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους ο Ναν και 10 ο Λεσόρ. Ο Ναν έχει πιάσει το συγκεκριμένο όριο επτά φορές στις τελευταίος οκτώ συμμετοχές του στη EuroLeague. Αντίστοιχα, ο Λεσόρ είναι σταθερά διψήφιος εδώ και εννιά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Παναθηναϊκός AKTOR: 2 & Ναν 15+ πόντοι & Λεσόρ 10+ πόντοι (απόδοση 2.35), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ