ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με ερωτηματικά και απουσίες η Ρεάλ, "καίγεται" η Μονακό

Ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Μονακό και τη Ρεάλ.

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα για τη Μονακό, η οποία ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη τετράδα στη regular season, που δίνει και το πλεονέκτημα έδρα στα playoffs, αλλά αυτή τη στιγμή παλεύει για τις θέσεις που οδηγούν στα play-in.

Ο Λόιντ πάντως έχει επιστρέψει, επομένως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αφού και ο Έλι Οκόμπο, που είχε τεθεί εκτός ομάδας το περασμένο δεκαήμερο, επέστρεψε στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας και θα είναι διαθέσιμος.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στην πρώτη θέση τόσο της EuroLeague όσο και της ACB, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν έχει τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα που είχε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Στην ACB γνώρισε τη δεύτερη φετινή της ήττα, καθώς έχασε από τη Μούρθια με 73-61. Είχε προηγηθεί η πολύ δύσκολη νίκη επί της Βαλένθια στην παράταση, για τη EuroLeague.

Η Μονακό "καίγεται" περισσότερο από τη Ρεάλ για τη νίκη, αφού βλέπει τις αντιπάλους της να ξεφεύγουν. Καλείται πλέον να κάνει και νίκες εκτός προγράμματος. Η Ρεάλ βέβαια χάνει σπάνια, αλλά ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο χωρίς δύο υπερπολύτιμα γρανάζια, αφού είναι εκτός ο Ταβάρες και ο Γιουλ. Επίσης, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Μούσα, Ρούντι και Πουαριέ.

Τα προβλήματα της Ρεάλ ανοίγουν ένα παράθυρο ευκαιρίας για τη Μονακό, αξίζει ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό - Ρεάλ: 1 (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ