BETMARKET TIPS

Προγνωστικά EuroLeague: Με δύο ειδικά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού για τα playoffs

Προγνωστικά EuroLeague: Με δύο ειδικά στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού για τα playoffs
INTIME

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από τις σημερινές αναμετρήσεις της Euroleague για τα playoffs.

Σε ρυθμούς Euroleague επιστρέφουμε σήμερα, μιας και μετρά από μία τριήμερη ανάπαυλα, επιστρέφει η δράση στα playoffs. Έχουμε τα Game 3 που ξεκινούν σήμερα και αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες. Τόσο ο Παναθηναϊκός AKTOR με την Μακάμπι, όσο και ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα είναι στο 1-1.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως οι Ισραηλινοί παίζουν ως τυπικά γηπεδούχοι, μιας και η αναμέτρηση διεξάγεται στο Βελιγράδι. Βέβαια, δεν τα έχουν πάει και άσχημα εκεί, με το ρεκόρ εντός έδρας να είναι 13-4 τη φετινή σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Όντετ Κάτας θέλει να βρει λύσεις, τόσο μετά την ήττα στο Game 2, όσο κυρίως να καλύψει το κενό του Μπάλντουιν. Ο Αμερικανός είναι αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα, οπότε θα έχει πάλι αυξημένες αρμοδιότητες ο Μπράουν. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είδε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κερδίσει την Μακάμπι. Αυξάνοντας την πίεση στην άμυνα και με τον Σλούκα σε εξαιρετική κατάσταση, οι "πράσινοι" ισοφάρισαν τη σειρά και θέλουν να κυνηγήσουν το break. Το κακό για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως είναι εκτός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οπότε περιμένουμε να δούμε αρκετά στο "4" τον Παπαπέτρου.

Θα πάμε σε ένα ειδικό από τον συγκεκριμένο αγώνα. Έχουμε διακρίνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο ριμπάουντ, το οποίο μεγεθύνεται, λόγω της καλής σχέσης που έχει αντίστοιχα με τα ριμπάουντ η Μακάμπι. Δεν είναι βέβαια μόνο ο Νίμπο με έφεση στα "σκουπίδια". Και ο Ριβέρο ως back up σέντερ μαζεύει ριμπάουντ και περιμένουμε καλή συγκομιδή και σήμερα. Γι’ αυτό και θα πάμε με το over 3,5 στα ριμπάουντ του Ριβέρο σε απόδοση 2,15.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Οι "ερυθρόλευκοι" επιστρέφουν στην έδρα τους έχοντας πετύχει σε ένα μεγάλο βαθμό το στόχο τους παίρνοντας μία νίκη στην Βαρκελώνη. Φυσικά δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τον μεγαλύτερο στόχο τους, την πρόκριση στο Final-4. Σίγουρα, όμως, το γεγονός ότι θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου, αλλάζει τα δεδομένα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη θέλει να κρατήσει την εμφάνιση του Game 2 και να πατήσει σε αυτήν. Ξέρει πως δεν θα έχει εύκολο έργο, όμως θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και σήμερα στην άμυνα και να ψάξει τα μακρινά σουτ.

Θα πάμε και εδώ σε ένα ειδικό από τον αγώνα του ΣΕΦ. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση. Θα μείνουμε, όμως, στο επιθετικό σκέλος, μιας και μιλάμε για παίκτη που παίρνει προσπάθειες για τρίποντο, ενώ είναι και ένας από τους κορυφαίους παίκτες όσον αφορά τα "κοψίματα" προς τη ρακέτα. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε το over 5,5 στους πόντους του Παπανικολάου σε απόδοση 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: Ριβέρο Over 3,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.15), 20:00
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Παπανικολάου Over 5,5 πόντοι (απόδοση 2.05), 21:30

Τα playoffs της Euroleague παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις όλων των αγώνων, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και προγνωστικά σε υψηλές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ